Bezczelność (2) Byłem z rodziną w tym a dongu, i bylem zszokowany tym co zaszlo. Siedzimy... sebq kuchnia chińska (1) jak ktoś lubi taką, to polecam ten bar! kermiter SUPER!!! (1) Swietny lokal! Cudny wystroj, bardzo mila obsluga, jedzenie przepyszne i jak... Pola
nowe kultowe miejsce w sopocie (1) myślę sobie, że to miejsce zapisze się w historii Sopotu . Dla mnie... ZAKI Wszystko ok jednak male ALE :) (1) Witam, chciałbym powiedzieć że bar jest naprwde fajny przede wszystkim... Gdanszczanin Nareszcie ! (1) Mimo mnogości lokali, w Sopocie brakowało miejsca, gdzie można przekąsić coś... B. POLECAM!!! (1) Bardzo fajny lokal o miłym wyglądzie. Świetny pomarańczowy wystrój. Wszystko... Seba zawiedziona (1) Niestety jakość potraw pozostawia wiele do życzenia.Po dłuższym czasie... Gosia Jest gorzej (1) Jeszcze w zeszlym roku np, kurczak na ostro kosztowal 11 zl., teraz 13 zl. Za... Grzechu Jestem pod wrażeniem ! (1) Właśnie czegoś takiego brakowało w Sopocie. Knajpka ma klimat, jest zrobiona... Asia F. michał - opinia (1) bylem tam smacznie ale porcje jak dla dzieci michał nie polecam (2) drugi raz się przejechałem, zamówiłem makaron ryżowy z tofu-dostałem zwykły... KS mój ostatni obiad w green way (1) zacznę od naburmuszonych pannic obsługujących, które słowa "proszę i... agnieszka Pierwsze moje zamowienie :] (1) pierwszy raz z zawamawialem pizze z tego baru bo nie dawno sie... Zadowolony Się zmieniło (2) Na początku było ok, fajna alternatywa dla wszechobecnych kebabów. Może... Ka Jest nieźle a może być lepiej (2) Od dawna z kolegami szukaliśmy takiego miejsca. Jest duży wybór piw i można... Krzy$iek Pytanie do kierownictwa baru... (1) Dlaczego, co chwile poszukujecie kierowcow do rozwozenia posilkow? Tacy... WujekStaszek Ola - opinia (2) Niestety, mimo , że na stronie lokalu umieszczona jest informacja , że lokal... Ola NN - opinia (1) Pyszne jedzonko,duże porcje, zamówiłam ziemniaczka z krewetkami i o dziwo... NN surowy kurczak (1) bylem kilka razy i zawsze zamawialem kurczaka. zawsze bardzo dobry. do... tommy