PYCHA!!! (1) Uwielbiam tam jadać! Zabieram tam bliskie mi osoby (chłopaka, przyjaciół,... Faryda smacznie ale niezdrowo (1) Korzystam z usług stosunkowo często - zamawiając jedzenie przez telefon z... Agnieszka poza pizzą jest ok (1) polecam dania obiadowe, sałatki i makarony. Naprawde duże porcje, mięska... bb
mswerner - opinia (1) W życiu nie jadłem i nie spodziewałem się, że kurczak pieczony może być tak... mswerner POLECAM ! (1) W Pychotce podają pyszne domowe jedzonko, danie dnia codziennie inne i świeżo... Rena Jak zwykle rewelacyjne jedzenie! (1) Wszystko dookoła się zmienia oprócz jedzenia w Snack Barze. Cheesburger od... Diabeł mmmmiło (1) Miejsce urządzone z klasą - małe, ale nie ciasne. Menu ciekawe i bogate,... Softie Wszystko tam można zjeść.Jak w domu.Mniam,mniam... (2) Polecam gorąco wszystkim nie zmanierowanym,normalnym,przecietnym... wiedzącym... Wojtek WYŚMIENITE JEDZONKO (1) Mały przytulny z domowym klimatem bar PRZYSMACZEK jest godny polecenia ze... Jola Kopalnia wiedzy o cudownych właściwościach owoców! (1) Będąc na zakupach z narzeczonym do Pesci Fresci przyciągnął nas uśmiech Pani... Marta (...) Magdo Gessler przybywaj do Małej Karczmy (2) Takiego jedzenia i zastawy nie spotkałam w żadnej restauracji! Talerze każdy... zielaczek PYSZNA POLSKA TRADYCYJNA KUCHNIA! Opinia (1) bardzo lubię tam jeść szczególnie, że podawane są tradycyjne polskie... stały klient Zdrowie (1) Polecam wszystkim dbającym o zdrowie i szukającym alternatywy dla wszech... Kasik KIEDYS BYLO LEPIEJ (2) to prawda, ze kiedys bylo lepiej.. bylo smaczniejsze jedzenie i tansze..... MIKA Kaja - opinia (1) Do baru trafiłam przez przypadek i byłam baaardzo pozytywnie zaskoczona.... Kaja zakochałam się w Asia Hung. (1) co prawda byłam tam dziś pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. ; )... zakochanawasiahung Pycha (1) Najlepsze jedzenie w trójmieście (za tą cenę rzecz jasna) i najlepszy... Najedzona MIŁO, SMACZNIE I PRZYJEMNIE (1) Jestem miło zaskoczona wyglądem i obsługą baru. Panie są mile cierpliwe i... Aga Słabo (2) Włochate i spalone frytki, pierogi z frytury pachnące frytkami, filet... Kicia ŻENADA (1) Doświadczyłam dokładnie takiego samego zajscia, bez zadnego PRZEPRASZAM,... KAM