mój ostatni obiad w green way (1) zacznę od naburmuszonych pannic obsługujących, które słowa "proszę i... agnieszka Pierwsze moje zamowienie :] (1) pierwszy raz z zawamawialem pizze z tego baru bo nie dawno sie... Zadowolony Się zmieniło (2) Na początku było ok, fajna alternatywa dla wszechobecnych kebabów. Może... Ka
Jest nieźle a może być lepiej (2) Od dawna z kolegami szukaliśmy takiego miejsca. Jest duży wybór piw i można... Krzy$iek Pytanie do kierownictwa baru... (1) Dlaczego, co chwile poszukujecie kierowcow do rozwozenia posilkow? Tacy... WujekStaszek Ola - opinia (2) Niestety, mimo , że na stronie lokalu umieszczona jest informacja , że lokal... Ola NN - opinia (1) Pyszne jedzonko,duże porcje, zamówiłam ziemniaczka z krewetkami i o dziwo... NN surowy kurczak (1) bylem kilka razy i zawsze zamawialem kurczaka. zawsze bardzo dobry. do... tommy justyna (1) Jestem mieszkanką Trójmiasta i często bywam w tym GREEN WAYU przy... justyna WSPANIAŁE JEDZENIE PROSTO Z TRUCJII (1) Tak cudownych i smacznych potraw baaardzo dawno nie jadłam. Kebaby podawane w... smakosz POLECAM !!! (2) Od lat.... w tym samym miejscu, od ta sama nazwa, pyszne, domowe jedzenie,... PRZYJEZDNY Miły Bar (1) jedzenie dobre, wystrój pogodny... najładniejsza Pani z tatuażem za barem... Gentleman M gdańszczanka - opinia (1) Pyszny kebab, nigdzie nie jadłam lepszego. Świeży sos, warzywa przygotowanie... gdańszczanka pierogi (1) TU JEST OK. Bywam z rodziną i gośćmi ( ostatnio z zagranicy , a co :)... Gdańszczanka zjedz bo warto (1) polecam aleppo poniewaz zawsze jest wszystko świeże sosy najlepsze ktore... hela Polecam! (1) Przesympatyczna obsluga, oryginalny wystrój i najważniejsze - PYSZNE potrawy,... Dorota bardzo pozytywnie (1) Miła obsługa, smaczne jedzenie w przystępnej cenie oraz przyjemny, estetyczny... e. ZiemniakowyPotwór - opinia (1) Genialne miejsce na spotkania z przyjaciółmi i na obiady z rodzinką,... ZiemniakowyPotwór Gdyby nie ceny... (2) Jest to jedna z droższych restauracji tego typu, ale polecam, bo na pewno... Viki jedzenie srednie (2) Witam, Kilka dni temu zamówiłem jedzenie z A-dong w Gdyni. Jedzenie było na... Boria