Pani Kelnerka... (1) Witam, w Barze pod Rybą na Kuśnierskiej byłam wiele razy, natomiast na Piwnej... MIDG Super Bar!!! (1) Takiego baru nam było trzeba w trójmieście!!!!Walory smakowe i wizualne przy... Kasia :-) (2) Jeju jak ja kocham ich makaron czy ktos wie jak się go przyżądza i co to za... ona
;-) (2) To bardzo ciekawe i miłe miejsce z dobrą obsługą w którym w przystępnej... Thomas Bożena - opinia (1) W związku z remontem kilkakrotnie skorzystałam i nadal będę korzystała z... Bożena Ocena (1) Subway jest świetny to najlepszy wybór gdy jesteś głodny , ale nie masz dużo... Yoshi Dania dnia na + (1) Dania dnia są naprawdę dobre. Domowe, świeżutkie i tanie. Zastrzeżenie mam do... Pychoklient Obsługa na minus (1) Dosyć czesto korzystam z ich usług,w sumie mozna powiedzieć że jestem stałym... Bogdan Rafał - opinia (1) polecam rewelacja,obsługa i jakość potraw na 6 najlepsze szaszłyczki i... Rafał Najbardziej zbliżone jedzenie do oryginału (1) Powiem krótko, nie uświadczycie w trójmieście knajpy z jedzeniem (a nawet... Piotr Jedzenie jak domowe (1) Byłem ze znajomymi kilkakrotnie w Barze Mlecznym Słonecznym w Gdyni podczas... Jezior Skąd tak wysoka ocena? (1) Kuszony oceną oraz przystępnością cen barów mlecznych postanowiłem udać się... damian Najlepsze miejsce na wódkę, śledzia i tatara w Trójmieście (2) Jest jeszcze kilka takich lokali w Trójmieście, gdzie można zamówić sobie... Bartas greenway na niepodleglosci (2) masakra!!!!!!!cos okropnego!za kazdym rzaem mam nadzieje ze jednak zjem... sylwia Naprawdę dobra kuchnia (1) Potrawy sa smaczne i świeże, stale tam jadam, polecam placek po cygańsku gruby pozytywne miejsce (2) Korzystałam kilkakrotnie z tego miejsca, z ciekawości zajrzałam na oceny i... Wiola Bar Sokół (4) Jestem stałym można już powiedzieć bywalcem. Fajnie, bo codziennie mają inne... PiotreK Masakra (1) Sugerując się opiniami innych klientów na tej stronie, postanowiłam wybrać... Magda urzekła mnie obsługa (1) Z tak przemiła obsługą już dawno nie miałam do czynienia. Aż miło było... KJ jestem stałą już klientką Baru Sokół (1) W Barze Sokół byłam juz kilkakrotnie, wczoraj także namówłam swoich znajomych... mohini34