fajnie (1) Jedzienie bardzo dobre :) lol Najlepsza kuchnia orientalna w Trójmieście (1) Często jadam w Asia Hung z wielu względów. Podawane potrawy są zawsze... ela Polecam! (1) Byłam tam z ciekawości, bo zauważyłam ten bar całkiem przypadkiem. Jestem... Gość
Dramat.... (1) Poszliśmy tam z chłopakiem , 2 czy 3 dni po otwarciu ,sprawdzić co to za nowy... Miśka hmm. (2) Jedzenie w subwayu jest przepyszne. Ale subway we wrzeszczu odpycha. W takiej... StalaKlientka Smaczenie i przyjemnie !! (1) Bar odwiedziłem 18 lipca około godziny 16. Było kilka osób. Zjadłem schab... David Moze mialem pecha (2) Obsluga mila, konkretnie informuje o casie realizacji zamowienia. Niestety... pablo Smacznie i nie drogo !! (1) Polecam w 1oo% !! Obsługa miła i szybka !! Menu proste i dobrze opisane !... Edya Bar pod ryba (1) Bar pod ryba w nowej lokalizacji utrzymal , na szczescie, ten sam... A.K. NIGDY WIECEJ .... (1) niestety lokal sie juz psuje ale to chyba norma dobry poczatek a teraz... kaszmir Polecam gorąco!!! (1) Veni, vidi... i popełniłem grzech obżarstwa!!!! Jedzenie fantastyczne,... Andrzej, Longford — Gdańsk Bar pod Rybą (1) Od wielu lat co jakiś czas odwiedzam Bar pod Rybą. Jestem niezmiennie wierna... Zuzanna Świetny bar (1) Pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera, miła, profesjonalna obsługa - duże... Indianka zwykły fast food o wygórowanych cenach (1) Miałam dziś okazje zjeść obiad w Bioway we Wrzeszczu Do Bioway byłam bardzo... mmonka super! (1) Wszystko jest tam na duzy plus!!!!!! Emilka lepiej (1) Moim zdaniem to najlepszy BioWay w Gdańsku. Byłam Klientką wszystkich trzech... Monika POLECAM PIZZE!!! (2) Jestem stałą klientką baru tip top. Pizza w tym barze jest po prostu... Ewelina Dno (1) Totalne dno!!! Czekałem na dostawe ponad 3 godziny.Dojechało zimne składniki... Leszek zdecydowanie godna polecenia (1) czysto, schludnie dobre tureckie jedzenie. Pozdrawiamy pana Seata. Zwróćcie... joanna Dramat!!! (1) Surówki wyglądają jak już raz zjedzone, podwójne frytki jak pojedyncze. Ale... Gerwazy