A-dong (1) Jadam w A-dongu od wielu lat, jeszczę przed remontami i jak można było zjeść... Janek kielbasa pepperoni to zwykly serdelek podsmazony na patelni (1) Wlasnie siedze w restauracji z moja ukochana ktora postanowilem zabrac w... BOrut Cyrk kompletna tragedia (6) Wybralam sie z moim chlopakiem do tego Baru kolo godziny 20. Nie bylismy... rozczarowana
Nie polecam! (1) Jedzenie niesmaczne, mało, wysokie ceny. Jeszcze nie trafiłam na nieuprzejmą... Emi Smutne miejsce z niską wibracją. Jedzenie marniutkie, obsługa tragiczna (ręce opadają). (2) Nie polecam nikomu - omijać szerokim łukiem, podobnie zresztą jak i pozostałe... veganspirit feliks - opinia (1) bardzo smaczne jedzonko, trochę małe dania. Ostatnio na danie dnia trzy dni... feliks POZYTYWNIE ZASKOCZONA (1) Odwiedziliśmy bar całą rodzinką. Pierwsze wrażenie naprawdę pozytywne-... gucii Jeden z najlepszych lokali kebap w Trójmieście :) (1) Ładny i czysty lokal, miła obsługa oraz ciekawe propozycje menu. Kebap... firewater fajnie (1) Jedzienie bardzo dobre :) lol Najlepsza kuchnia orientalna w Trójmieście (1) Często jadam w Asia Hung z wielu względów. Podawane potrawy są zawsze... ela Polecam! (1) Byłam tam z ciekawości, bo zauważyłam ten bar całkiem przypadkiem. Jestem... Gość Dramat.... (1) Poszliśmy tam z chłopakiem , 2 czy 3 dni po otwarciu ,sprawdzić co to za nowy... Miśka hmm. (2) Jedzenie w subwayu jest przepyszne. Ale subway we wrzeszczu odpycha. W takiej... StalaKlientka Smaczenie i przyjemnie !! (1) Bar odwiedziłem 18 lipca około godziny 16. Było kilka osób. Zjadłem schab... David Moze mialem pecha (2) Obsluga mila, konkretnie informuje o casie realizacji zamowienia. Niestety... pablo Smacznie i nie drogo !! (1) Polecam w 1oo% !! Obsługa miła i szybka !! Menu proste i dobrze opisane !... Edya Bar pod ryba (1) Bar pod ryba w nowej lokalizacji utrzymal , na szczescie, ten sam... A.K. NIGDY WIECEJ .... (1) niestety lokal sie juz psuje ale to chyba norma dobry poczatek a teraz... kaszmir Polecam gorąco!!! (1) Veni, vidi... i popełniłem grzech obżarstwa!!!! Jedzenie fantastyczne,... Andrzej, Longford — Gdańsk Bar pod Rybą (1) Od wielu lat co jakiś czas odwiedzam Bar pod Rybą. Jestem niezmiennie wierna... Zuzanna