Świetny bar (1) Pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera, miła, profesjonalna obsługa - duże... Indianka zwykły fast food o wygórowanych cenach (1) Miałam dziś okazje zjeść obiad w Bioway we Wrzeszczu Do Bioway byłam bardzo... mmonka super! (1) Wszystko jest tam na duzy plus!!!!!! Emilka
lepiej (1) Moim zdaniem to najlepszy BioWay w Gdańsku. Byłam Klientką wszystkich trzech... Monika POLECAM PIZZE!!! (2) Jestem stałą klientką baru tip top. Pizza w tym barze jest po prostu... Ewelina Dno (1) Totalne dno!!! Czekałem na dostawe ponad 3 godziny.Dojechało zimne składniki... Leszek zdecydowanie godna polecenia (1) czysto, schludnie dobre tureckie jedzenie. Pozdrawiamy pana Seata. Zwróćcie... joanna Dramat!!! (1) Surówki wyglądają jak już raz zjedzone, podwójne frytki jak pojedyncze. Ale... Gerwazy polecam (1) Niby jadalnio-bar (co od razu widać po wystroju sali) ale nie taki zwyczajny.... KJ Pysznie (1) Pysznie Majka Super bar (1) Bar jest w znakomitej lokalizacji, blisko do tramwaju. Pani w obsłudze bardzo... Mateusz z Elbląga Super (2) Kiedyś Pani Jola...obecnie Pani Iza :-) Super obsługa i przepyszne jedzenie.... dm Jedyne domowe żarcie w gdyni (1) Bar z poprzedniej epoki niestey bez aluminiowych sztućców i obdrpanych... prox Jedyny prawdziwy kebab w 3miescie (1) nareszcie koniec z kebabem który zawiera kapustę czerwona, sałatę i cebule. W... gg Don_Mariano - opinia (2) Niestety nie polecam dla smakoszy kuchni orientalnej. Pomysł świetny. Jedna... Don_Mariano Aras - opinia (1) Miła i przytulna knajpka. Dania wyśmienite, w szczególności ziemniaki... Aras Adaś - opinia (1) Jakiś czas temu byłem pierwszy raz w tego rodzaju bio przybytku. Nie... Adaś Moja ostatnia wizyta w KOSIE (1) Byłam w KOSIE kilkakrotnie, pierwszy raz latem 2009 roku. Od tego czasu... Barbara obrzydliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) zamoiłem kurczaka specjalnego adong (czyli specjalnos firmy). niestety bylem... JA uzależnienie (1) Uzależniłam się... Pyszne i niedrogie jedzenie. Do tego jedną porcją można... nika