polecam (1) Niby jadalnio-bar (co od razu widać po wystroju sali) ale nie taki zwyczajny.... KJ Pysznie (1) Pysznie Majka Super bar (1) Bar jest w znakomitej lokalizacji, blisko do tramwaju. Pani w obsłudze bardzo... Mateusz z Elbląga
Super (2) Kiedyś Pani Jola...obecnie Pani Iza :-) Super obsługa i przepyszne jedzenie.... dm Jedyne domowe żarcie w gdyni (1) Bar z poprzedniej epoki niestey bez aluminiowych sztućców i obdrpanych... prox Jedyny prawdziwy kebab w 3miescie (1) nareszcie koniec z kebabem który zawiera kapustę czerwona, sałatę i cebule. W... gg Don_Mariano - opinia (2) Niestety nie polecam dla smakoszy kuchni orientalnej. Pomysł świetny. Jedna... Don_Mariano Aras - opinia (1) Miła i przytulna knajpka. Dania wyśmienite, w szczególności ziemniaki... Aras Adaś - opinia (1) Jakiś czas temu byłem pierwszy raz w tego rodzaju bio przybytku. Nie... Adaś Moja ostatnia wizyta w KOSIE (1) Byłam w KOSIE kilkakrotnie, pierwszy raz latem 2009 roku. Od tego czasu... Barbara obrzydliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) zamoiłem kurczaka specjalnego adong (czyli specjalnos firmy). niestety bylem... JA uzależnienie (1) Uzależniłam się... Pyszne i niedrogie jedzenie. Do tego jedną porcją można... nika Toaleta (1) Witam.Byłem w Karmazynie z moją żoną i kolegą 22.06.11 .Wszystko byłoby ok... bologdansk pychotka :) (1) Jedzonko naprawdę swietne i takie domowe. Polecam szczególnie... Aga Ten Subway jest super (2) Jadłem kiedyś w Madisonie i nie byłem zachwycony, Subway we Wrzeszczu jest o... Michał Bardzo dobra pizza (1) Z usług Rugbusia korzystam prawie codziennie i uważam że pizza jest naprawdę... studentka Pełna klapa (2) Pizza niby 32cm a dostarczyli 26cm. Zadzwoniłem o 16.30, dostałem PO 18.00... Tudent kurczak w ziemniaku Ali (1) Odwiedziliśmy ten lokal pierwszy raz w nowej lokalizacji, wszystko gra,... stałe klientki Przepysznie:) (1) To byłą moja pierwsza wizyta w Harcówce i napewno nie ostatnia !:) Wyśmienite... Monika Polecam naprawde warto (1) Witam po prostu jestem w wielkim szoku dawno nie jadłem tak pysznego... Łukasz Orłowski