polecam (1) Smaczne dania ,niskie ceny.Jedyny minus to wystroj. Joa Świetne! (1) chodzę tam często, nie rozumiem komentarzy ponżej, jedzienie jest super !!!!!... indy Niestety, rezygnuję po wielu próbach (2) Oj, oj, oj. Byłam stałym klientem, do dziś. Z perspektywy czasu miałam okazję... Ninka
super (1) obsługa miła i uśmiechnięta. Chętnie zajrzę ponownie. Uważam, że to co mi... meg.i.wa pyszne (1) Uwielbiam stamtąd jedzonko, jest naprawde rewelacyjne. obsługa też jest... gosia Smaczna nowość (1) Nowa smakowita miejscówka! Porcja jak dla mnie nie są jakieś mikro, żarcie... yls brawo za pomysł ! (1) przytulny, niewielki lokal, gdzie podaja przepyszne ziemniaki w różnych... kalume Super (1) Polecam w 100% Czysto, i smakuje świetnie. Prawdziwy smak wschodu. Sosy... Bobo Szczerze polecam (1) Zawitałem tam z racji otrzymania zniżek. Spodziewałem się, że będzie źle, ale... Adam Zgadzam się z Don Kichotem (1) Za małe porcje i naprawdę symboliczna ilość mięsa w porcji. Biorąc pod uwagę... Łukasz Jest ok. Polecam (1) Jadam tam dosyc czesto. Zaletą są odziny otwarcia do 21. Jedzenie dobre,... sabka Totalne dno (1) Mięso na kebab stare wisi na widoku pizza z tym starym mięchęm syf.Obiadu... rysio bardzo polecam wszystkim (1) szybko świeżo czysto doberman sabwey (1) super jedzenie krzysiek klient - opinia (1) PYSZNE DOMOWE JEDZENIE ;) POLECAM NA PRAWDĘ WSZYSTKIM :) klient tęskniąc za gęstymi zupami (2) Klientem w barze na Dmowskiego jestem od czasu greenwaya, menu znacznie się... mary lou Polecam (1) Odwiedziłam Zielonego Smoka przy okazji weekendu za pół ceny i muszę... Polecam Ruskie (1) Pierwszy raz smakowały nam ruskie porównywalnie z tymi co robimy w domu.... marysia i grzesiek z wrocławia Don Kichot - opinia (1) Niby wszystko ok, tylko czemu porcje takie małe i czemu tak mało kurczaka i... Don Kichot SUPER (1) O godzinie 17:30 postanowiłem zamówić coś do jedzenia bo w końcu człowiek nie... czesław