straszna slabizna (2) myslalem, ze poprzednik, greenway byl srednim bardzo lokalem. Mylilem sie... Jac polecam! (1) Jedzenie po prostu rewelacyjne, a w lokalu jest całkiem przyjemnie. Nie jest... ktos Czubi - opinia (1) Chciałem zjeść tanio i smacznie, znajomi na FB doradzili ten barek. Jestem... Czubi
rewelacyjne miejsce polecam (1) polecam każdemu kto lubi dobrze zjeść pyszne domowe jedzenie, zamawiam na... agata A było tak dobrze... (1) ... Anatola znam od przynajmniej 6 lat i bywałem tam regularnie, poznałem... Mopar Kiepskie jedzenie (2) Wam tam smakuje? ziemniaki zimne, niedogotowane, zupy słone, surówki nie... Mirasso polecam, ale... (1) Bywam w Kosie często od jakiś trzech lat. Obsługa bardzo sympatyczna, nie... Alina Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu,kto poszukuje niebanalnego drinka o... Karola Po powrocie do RFN mam zawsze problem zmalymi porcjami. (2) Cos wspaniałego .Porcje bombowe i bardzo smaczne.Obsługa bez zarzutu,kucharz... Edmund z Düren RFN PORAŻKA (2) Pomijając to że pomylili zamówienie to jedzenie jest poprostu kiepskie.... Marcin Super (1) Moim zdaniem rewelacja - lokal, obsługa, atmosfera. Mam nadzieję, że... j@cek Tureckie klimaty (1) Witam, Chciałbym się podzielić z użytkownikami moją opinią na temat baru.... Marek słabo (1) Myślałam że w Gdyni będzie nowa fajna restauracja z "ekologicznym" jedzeniem,... Natalia POLECAM!!! NAJLEPSZY BAR WE WRZESZCZU! (1) SUUUPER!!! NAJLEPSZY CHINSKI BAR W GDANSKU !!! DEFINITYWNIE ,BYLAM WCZESNIEJ... STALY KLIENT O ZGROZO ! Z DALA OD TEGO BARU!!!!!!! (1) Zamowilam w tym barze kalmary panierowane (moze mysleli ze sie nie znam albo... NIENAWIDZE ADONG Olgierd S. - opinia (1) Jestem stałym klientem korzystam z usług baru wraz z moim 9 letnim synem.... Olgierd S. ferduś - opinia (1) Wcześniej mimo że nie było zawsze idealnie, byłem częstym klientem Greenwaya... ferduś Bardzo miło lecz dziwnie (1) Podczas weekendowego wypadu do trójmiasta, trafiłem tam przypadkiem, w miarę... Andrzej Sz. fajnie (1) Pierwszy raz w Gdyni, wcześniej jadłam w Sopocie i Gdańsku. To samo jedzenie... Monk Polecam (1) bardzo fajne miejsce moze z zewnatrz nie za bardzo ale jak sie wejdzie to... Kasia