Fake chinczyk (1) Witam, Zdecydowanie nie polecam tej knajpy - bo ciężko to nawet nazwać... Ag Ostani raz (1) Nikomu nie polecam, jedzenie obrzydliwe. Trafiłam na stare, suche parówki w... milexandra Kiepskie jedzenie (2) Wam tam smakuje? ja korzystam bo muszę gdyż zakład gdzie pracuje daje bony... Mirasso
nigdy nie zawiedli (1) jestem stalą klientką ,zamawiam zwykle pizzy jest naprawde bardzo dobra, na... pizzer woman Polecam (1) Smacznie, tanio i bez czasu oczekiwania. Naprawdę pyszne obiadki, szcególnie... Anja Po raz kolejny ta sama sytuacja (1) Zamówiłam o 11.50,dostawa miała być po 40 minutach,ale była o godzinie 13,ale... Paula Fatalna pizza, fatalna obsługa... Najgorsza pizza w okolicy! (1) Zamawiałem u nich 2 razy. Za pierwszym razem czekałem na dowóz zamówienia... wysmok klient - opinia (1) Jedzenie paskudne, niedogotowane. Zupa z brokuł przypomina w wyglądzie i... klient Beznadzieja (1) Zacznę od zamówienia: pan odbierający telefon niemiły do tego na jedzenie... Weasel Marian - opinia (1) Jeżeli robię zakupy na Hali Targowej w Gdyni to nie mogę ominąć tego Baru... Marian Najlepsze jedzenie na szybko! (1) Jeżeli napisałbym, że jest to najlepszy fast-food to pewnie nie do końca bym... tom smaczny schab fantazja (1) bylem z wczoraj na obiedzie i polecam schab fantazja jest to schab zapiekany... andrzej kiki - opinia (2) Na początku było tam naprawde smacznie, lecz juz dwa razy trafiłam na zjarany... kiki miło! (1) miła atmosfera, ostatnio robiliśmy tam urodziny na 20 osób. świetne... tomasz Jak u mamy:) (1) Jedzenie rewelacyjne, dania obiadowe jak u mamy. Żurek mają lepszy od mojej... Ania Chełm bardzo na plus (1) tak właśnie wyobrażałam sobie porządną azjatycką kuchnię ;) nie ma problemu z... Ninurta xxx (1) zarcie dobre ale z czystoscia to oni sa na bakier;////// xxx super! (1) Super knajpka z jedzeniem na wynosc. Bardzo polecam! kuna pozytywnie (1) Bardzo mila obsluga, dania warte ceny. Pozdrawiam Kamol Najgorsza pizza w zyciu !! (1) W niedzielne popołudnie wybrałem się do bistro KOS bo słyszałem wiele... gosc