Bar Fantazja Gdynia (3) Witam, Z całą rodzinką odwiedziliśmy bar fantazja. I ... nie polecam... Anita nie jest zły, mogę polecić jak ktoś ma ochotę na coś gotowanego po domowemu (1) jedzenie na ogół dobre - po domowemu, dowóz rzadko na czas czasem grubo... agata Super jedzonko !!! (1) Nie bede sie tu za bardzo rozpisywal...Nic dodac nic ujac, po prostu... wojtek
POLECAM!! (1) Witam, Fantazje odwiedziłem po raz pierwszy w ten weekend, ale na pewno nie... Marcin PORAŻKA!!!!!!!!! (1) W sobotę zmówiłem kebaba,totalna porażka-kebabem jest chyba z nazwy bo nie ze... Misiek Polecam! (1) Pyszne ziemniaki! Polecam każdemu! Potrawy dla kobiety jak najbardziej... Nikita987 polecam! (4) Świetna kuchnia,smaczne potrawy i naprawdę tanio. Jednak to kolejne miejsce... Gosia Włoski film Kung Fu (1) Prolog: Jesteśmy głodni, leniwi, idziemy do domu, kupimy coś po drodze.... Konrad był zawiedziony. Rewelacja (1) Ogórkowa najlepsza, naleśniki również. Czekam az zaczniecie dowozic jedzenie sabina m1975 - opinia (1) Wszystko tam jest bardzo smaczne, świeże, szybko podane. Po prostu super!!... m1975 polecam (1) Może Turystyczny to nie Hilton, ale to jedyne miejsce na Starówce gdzie... anka Naprawde pyszne jedzonko (1) Bardzo pyszne jedzenie, nie to co inne pizzerie które chcą zabłysnąc a im nie... Kondzio Najlepsze Jedzenie (1) Ostatnio odwiedzilem bar Turystyczny i jestem zachwycony przepysznym... gość kasia - opinia (1) Obsługa fatalna, jedzenie było o wiele lepsze. nie polecam kasia MMMMMMMM!!!!!!!!!!! (1) Natknęłam się na Subwaya przypadkiem i jestem baaaarddzzzzooooo... Zuźka Opowiem wam bajkę.. o tym jak w Kosie kiedyś było dobre jedzenie. (1) Pamiętamy czasy kiedy zaczęliśmy chodzić do Kosa, a było to na początku 2009... Byli stali klienci klientxxx - opinia (1) Naprawde dobre jedzenie! No cos takiego dlugo bylo czekac! POLECAM!!! klientxxx Bardzo dobra chińszczyzna (1) Wierze że w Gdańsku najlepsza, dobre tanie żarcie po prostu, należy traktować... Bard asiahungoholiczka - opinia (1) jedzenie jest cudowne!!!jakbym mogła to zamieszkałabym tam u nich na zapleczu... asiahungoholiczka Naprawdę godne polecenia!! (1) Zamawiałem niedawno jedzenie z Thai Way Bistro na telefon. Jedzenie... Student Mateusz