dostwa (1) Zamowienie zlozone o 12, dotarlo do mnie o 13:45, nadmienie ze miejsce... i. Wyśmienite dania (1) Wspaniałe dania jadam tam prawie codziennie. Polecam każdemu i zachęcam.... aril0 Co to k***a jest ?! O_o (5) Najpierw to co można ocenić pozytywnie: Czas oczekiwania był normalny. Ceny... Marcin
Polecam (1) Szybka dostawa, smaczne jedzenie. Polecam wszystkim Ja Coraz Gorzej (1) Po pierwszej wyzycie latem tego roku byłem zachwycony. Porcje uczciwe i... Paweł Polecam!!! (1) Po raz pierwszy zetknąłem się z tajską kuchnią no i szczerze mówiąc nie... matwod Rewelacja !!! (1) Zacznę może od tego że jestem studentem, czyli bardzo liczy się dla mnie cena... Student 3. roku Wszystko w najlepszym pożądku (1) Jedzenie bardzo smaczne, dostawa szybka, ceny przystępne. Nic dodać, nic ująć. Mateusz Było jako tako, teraz jest tragicznie (1) Właśnie jestem po kotlecie de volaile z frytkami. Tragedia... Kotlet... Mariusz Mateusz - opinia (1) Maciej Nowak - ... "Uwielbiam bary mleczne - Bar Mleczny Turystyczny... Mateusz Zdecydowanie polecam!!! (1) Super lokal. Bogate menu, jakość potraw bez zastrzeżeń, bardzo duże porcje.... MarcelGD pysznie i tanio (1) a przy tym smacznie. Przestałem gotować w ogóle odkąd jest ten bar. Marcin Alex - opinia (1) Bardzo smacznie, porcje też nie małe. Spokojnie można się najeść :) Cena też... Alex REWELACJA !!! (1) Korzystamy z tego baru od Jarmarku Dominikańskiego. Dziś nie wyobrażamy sobie... Stali klienci Jest brudno (1) Jedzenie jest pyszne, wiele pozycji w menu. Wszystko smaczne i ciepłe, ale... Jacek FANTAZJA-REWELACJA (3) Bylismy dzisiaj w Fantazji...i szok przemila obsluga kucharz osobiscie... Dominika super (1) Bar fantazja to naprawdę świetna restauracja jedzenie rewelacja.obsługa tak... SYLWKA Bar z domowym jedzeniem...polecam (1) Lubie jadać na miejscu bo szybko i tanio,a jak nie mam czasu podjechać... jula ZAWSZE ŚWIEŻE I SMACZNE POLECAM ;-) (1) ZAMAWIAM OD KILKU LAT PLACKI PO CYGAŃSKU, ZESTAWY OBIADOWE I ZUPY, ZAWSZE... ANDRZEJ Emilia - opinia (1) Kiedyś najlepszy kebab. Dzisiaj byłam w Aleppo i niestety muszę powiedzieć,... Emilia