pozytywnie (1) Bardzo mila obsluga, dania warte ceny. Pozdrawiam Kamol Najgorsza pizza w zyciu !! (1) W niedzielne popołudnie wybrałem się do bistro KOS bo słyszałem wiele... gosc Super jedzenie (1) Polecam, naprawdę super jedzenie, smakuje jak w domu:) Przygotowane ze... bauer
Okropna pizza (1) Zamowilem pizze na talefon. Od zamowienia do dostawy minelo max 40 minut. I... Alex Żenada (1) Wszedłem do tego lokalu ze znajomymi, zamówiłem kurczaka po syczuańsku, mój... Jacek Domowe Jedzenie (1) Jeżeli ktoś lubi domowe jedzenie jak u mamy w bardzo przystępnej w cenie to... Kuba Smaczne (1) Jedzenie bardo smaczne i mało spotykane. Obsługa miła i czas oczekiwania nie... Majka tadziu - opinia (1) wstawili mieso stare jakies male. tragedia tadziu pozytywnie (1) Jestem bardzi zdziwiona tyloma negatywnymi opiniami. Zamówioną pizzę dostałam... Lena OMIJAJCIE Z DALEKA (1) Jedzenie niesmaczne i zbyt dużo, pizza "mokra" na jakimś starym najtańszym... Zawiedziony Naprawdę warto (1) Pyszne jedzenie i przyjemna i szybka obsługa. Na pierwszy rzut oka ceny mogą... kasia Świeże i pyszne! (1) Dzięki Asia Hung przestałam się bać jeść w azjatyckich restauracjach;)... mandy Mniam :) (1) Bardzo miła obsługa. Fajna atmosfera. Jedzenie bardzo pyszne. Warto... Maciek Ktoś - opinia (1) Zamówilem pizze o 19 a pizza przyjechala o 22:40, pani przez telefon... Ktoś Super ale... (2) Jedzonko super ale nie rozumiem dlaczego w menu są dostępne ziemniaki do... W Ogromny kebab , świetne frytki (1) Otrzymałem na telefon w jakieś 15 min kebab na talerzu. Mięsa zaskakująco... Roberto polecam jak najbardziej! (1) Byłam tam kilkakrotnie i za każdym razem mogłabym pochwalić i obsługę, i... Krilady Pierwsza wizyta (1) Witam, Wczoraj pierwszy raz skorzystałam z oferty Bistro KOS, moja grilowana... Majka Jestem z Łodzi, byliśmy w tym barze kilka razy (1) zawsze, kiedy jesteśmy w Gdańsku, to tylko tam idziemy na obiad. Świeże ryby,... Jolanta Gajeska Ziemniak wyśmienity! (1) Nie zgadzam się z przedmówcą niżej. Bar ZIEMNIACZEK z założenia miał być... uzależniona od ziemniaka :)