fajnie (1) Pierwszy raz w Gdyni, wcześniej jadłam w Sopocie i Gdańsku. To samo jedzenie... Monk Polecam (1) bardzo fajne miejsce moze z zewnatrz nie za bardzo ale jak sie wejdzie to... Kasia Znakomite jedzonko! (1) Zamówiliśmy z kumplami kebaby ok. godz. 19:00. Nie dość, że dostarczono nam... Theo
Ostatni raz ! (1) Poprzednio z trudem znalazłam w daniu mięso... Tym razem mięso było więcej... sopocianka Pycha! (1) Byłam bardzo zaskoczona, gdyż okazało się, że dania są podawane w sposób inny... Jagoda Super jedzenie, cała reszta do kitu (2) Jedzenie bardzo dobre (pod warunkiem że kucharz nie przesadzi z imbirem),... evak ADAM - opinia (1) PRACUJĘ W FIRMIE, KTÓRA KORZYSTA Z USŁUG BARU ŻUŁAWSKIEGO OD KILKU LAT .... ADAM Fajny bar, korzystałem z baru i dowiedziałem sie że również dowożą!! (1) Oferta na miejscu w barze z ulotką na telefon jest troche inna,ale jedna i... aga Dobre jedzenie za atrakcyjną cenę. (1) Polecam Bistro Anatol. Odwiedziłem już kilkukrotnie ten przybytek. Tak więc:... gdynianin_76 najgorszy KEBAB z jakim sie spotkałam ! (1) Korzystałam z wielu usług gastronomicznych i nigdy nie zdarzylo mi sie... janiak polecam! (1) To nowo otwarte miejsce, więc poszłam zobaczyć co to jest. Słyszałam... Kasia A nam bardzo smakowało! (1) Mamy porównanie bo prawie nie gotujemy w domu i ciągle zamawiamy jedzenie u... Kasia i Tomek cudo! (1) wspaniałe miejsce! nie rozumiem ludzi którzy mając do wyboru taką restauracje... rill Jak najbardziej Godny Polecenia (1) Wiadomo że bar TIP TOP mieści się przy ulicy Królowej Jadwigi.Ja zamówiłem na... Michał Bardzo fajnie (1) jestem częstym bywalcem Kosa i próbowałem tam już parę potraw. Wszystkie są... Prince Fatalna pizza, fatalna obsługa... Najgorsza pizza w okolicy! (3) Zamawiałem u nich 2 razy. Za pierwszym razem czekałem na dowóz zamówienia... wysmok Zdecydowanie odradzam! (1) Jak najbardziej podzielam negatywne opinie dotyczące jakości potraw.... B. Najlepsze jedzonko:) (2) Bardzo miła atmosfera w lokalu, super obsługa (dziewczyny potrafią sobie... Chesti REWELACJA (1) Byłam tam pierwszy raz i po prstu rewelacja. Lokal czysty, bsługa bardzo miła... Kathia nie jest źle (1) witam, opinia trochę zawyżona, ale korzystam z ich usług dość często i póki... macky