Bardzo słabe jedzenie (1) Danie obiadowe marne - mięso odmrażane ,twarde z chrząstkmi. Sałatki do dania... Andźi Bardzo pyszne jedzonko!!!! (2) Wspaniały pomysł na ZESTAW DNIA a są dwa ...za 16 zł i kompot pijesz do woli... Rafał Tego było nam trzeba! (1) Pycha jedzenie w przystępnej cenie, miła obsługa i w dodatku tak blisko od... Kasia i Łukasz
pycha:)) (1) Nigdy wcześniej nie jadłam cheseeburgera z sosem tzatziki fajny pomysł i... Aneta bardzo (1) fajna knajpa. Pysznie i niedrogo. Ala rozczarowanie (1) 1) 1h20min czekania na pizze to zdecydowanie przesada. 2) ilość składników... KB Pyszności z Grecji (1) Polecam wszystkim, którzy lubią oryginalne, dobrze przygotowane jedzonko:-) CathyK Monika A. - opinia (1) polecam Tiribar! byłam po raz pierwszy i na pewno jeszcze tu wrócę.naprawdę... Monika A. Brakowało takiego miejsca na Ujeścisku (1) Bardzo sympatyczne miejsce z pysznym jedzeniem. Warto wstąpić na obiad i na... Ola Bardzo pozytywna (1) Z Baru Żuławskiego korzystam od kilku lat . Nie zdażyło mi się aby... Henito Średnie jedzenie na telefon (2) Pare razy zamawialem stad jedzenie na telefon. 3x placek cyganski: pierwszy... Ossi lunch i kefirek (1) jestem stalym klientem Anatola; pisze bo od jakiegos czasu doszly tzw.... piotr Euforia - opinia (1) Jedzenie pyszne a kolejki mówią same za siebie. Polecam !!! Euforia studenci - opinia (1) Kiedyś Aleppo słynęło z bardzo smacznych kebabów,najlepszych w Gdańsku, lecz... studenci Andrzej T. - opinia (1) Warto korzystać potrawy smaczne ciepłe iświeże i nie drogie.... Andrzej T. Polcia - opinia (1) Dania są bardzo duże, smak - bardzo średni, ani ja ani mój mąż nie dojedliśmy... Polcia domowe jedzonko pierwsza klasa!! (1) Bar Smakosz znajduje się w bardzo dogodnym komunikacyjnie miejscu, a do tego... zadowolona klientka jak dla mnie bomba (1) Zauważyłam ostatnio różne opinie na temat BISTRO KOS-a... Ja jestem za... Gdańszczanka polecam (1) bardzo polecam ten BAR. obsługa jest bardzo miła, jedzenie zawsze świeże i... zadowolony klient Jadalnia pod Zielonym Smokiem (1) Klimatowy pub z doskonałym jedzeniem. Jadam w nim od kiedy mieszkam w... Shane