bardzo fajny bar ;) (1) szerokie menu, a przede wszystkim bardzo przystepne cenowo . w miare... hrabia Popsuło się...niestety (1) Postanowiliśmy z mężem udać się na niedzielny obiad do Kosa, ponieważ... klientka Rozczarowana (1) Bardzo miła obsługa, czysto, wystrój tez niezly, natomiast jedzenie, niestety... Malyna
Zeby jeszcze byly zdjecia potraw (1) Lokal rzeczywiście nie zachwyca, jednak smak dań pozwala o tym zapomnieć.... Maciek przemek - opinia (3) wszystko oki jedzenie domowe bardzo dobra i bardzo tanie.ale:(jest tam... przemek polecam (1) Trafiłam tu zupełnie przypadkiem przechadzajac sie po starówce, gdzie czycha... Agnieszka Szczecin Zawsze miło się do was wraca :) (1) Po dłuższej nieobecności w końcu wybrałem się do waszej restauracji. I po raz... Jarek REWELACJA ZRAZIKI!! (1) i NIE TYLKO; RACUCHY, ŻEBERKA W SOSIE ŚLIWKOWYM, PLACKI Z WARZYWAMI MOGĘ TAK... KRIS Mniam!!! (1) pierwszy raz zdarzyło mi sie jeść kebaba z sosem barbacue, naprawde polecam... Sylwester stały kient - opinia (1) bardzo lubię ten bar i często do niego wpadam. jedzonko pyszne choć nie... stały kient Zdecydowanie polecam (1) Można zadzwonić o 20.30 z zapytaniem czy jeszcze przygotują porcję na wynos i... Cienka MAŁE CO NIE CO ;) (1) Jedzenie prawie jak w domu chyba, że mrugniemy okiem do Pani Adeli i teraz... SCARABEUSCH ok. (1) Z koleżanką byłyśmy na shisy i jak dla mnie ok.Ja jadłam kebab... ninar Fasolka po prostu pychotka (1) Fasolka po bretońsku - po prostu pychotka, naleśniki i pierogi ruskie -mniam... :) Beznadzieja (1) Zimna pita oraz chlodne mieso, tlumaczenie - takie sa wszystkie kebaby u nas.... leo zmiana na niekorzysc (1) Bardzo czesto kiedys "zagladalam" do Anatola. Bylo tanio, milo i smacznie.... Sylwia Chinczyk a chinczyk Pekin bar (1) Witam, do baru/restauracji wybralem sie wczoraj ze swoja polowka, ogolnie... Tanan POLECAM (2) Jestem stałym bywalcem w tej kanjpie. Jedzenie bardzo dobre, na wysokim... Krzysiek Rejcewicz małe poprawki (2) Byłam wczoraj z koleżankami. Jedzenie macie naprawdę bardzo dobre, porcje są... Natalia Kartoflarze (1) Jak dla mnie Zielony Smok to porażka.....Byłem tam w ubiegłym tygodniu,... Marco