małe poprawki (2) Byłam wczoraj z koleżankami. Jedzenie macie naprawdę bardzo dobre, porcje są... Natalia Kartoflarze (1) Jak dla mnie Zielony Smok to porażka.....Byłem tam w ubiegłym tygodniu,... Marco polecam (1) Bardzo smaczne jedzonko a do tego w spokojnym miejscu.i co najważniejsze... M
obsługa na obowiązkowe szkolenie (1) Zamówiliśmy wraz ze znajomymi w owej pizzerii/barze 3 kebaby z kurczakiem... midorii82 pyszności (1) wszystkiego chciałoby się spróbować, na pewno będę dążyła do zrealizowania... amatorka azjatyckiej kuchni Zdecydowanie polecam (1) Witam! Pracuje obok w/w Baru, codziennie w czasie przerwy jestem stałym... Tomasz beznadziejnie! (1) Nie polecam! Nie dość ze drogie potrawy to jeszcze ohydne. Zamowiłam pizze.... SM Oj zmieniło się... (1) Kiedyś lubiłam to miejsce, bo wiedziałam, że mogę liczyć na dobre jedzenie.... Jolanta wstąp, spróbuj i sam oceń (1) Smaczne posiłki i miła obsługa. Eulalia U. Wielkie rozczarowanie. (1) 3 dni temu bylem razem z przyjaciolmi w tejze restauracyjce. Zachecil nas... Witold Przemineło z wiatrem... (1) Kiedyś naprawdę fajny lokal z dobrym jedzeniem a dziś pozostało tylko... Paweł plusy i minusy (1) jestem stałą klientką ze względu na moje preferencje (od 4 lat nie jem mięsa)... dorota zażenowanie i zniesmaczenie (2) Zdecydowałem się pójść to Anatola kolejny raz, pomimo tego, że za każdym... wojtek Bar fiskus -> Bar Pychotka (1) Bar Fiskus zmienił się w Bar Pychotka. Zapraszamy na... Bar Pychotka Rewelacja (1) Nie mogę o tym miejscu powiedzieć niczego złego. Smakuje, prawie zawsze jest... Filip tak sobie (1) ceny trochę wyśrubowane jak na serwowane jedzenie, ale najgorsze były włosy:... jaś fasolka Zadowoleni (1) Przez tydzień stołowaliśmy się / z żoną i dziećmi/ w tym barze. Jedzenie... Jerzy z Piły OK (1) Bardzo miła obsługa, która sie napracuje bo ruch jest zawsze. Polecam... LS Fajny alternatywa do barów i pizzeri (1) Nie jest to lokal de lux. Wystrój marny. Godziny otwarcia też kiepsko. Tylko... Cleo KLENERKI ŻUJĄCE GUMĘ podczas obsługiwania klienta (1) Generalnie jestem zadowolona, ale odpychający jest fakt, że kelnerki nie... Klusek