super (1) świetny lokal, super obsługa, a Ty QQRUQ pomyliłeś Restauracje, bo PKP nie ma... loko Super (4) Jestem stałym klientem. Co tydzień tam jestem. Polecam KLIMAT I WYSTÓJ... Adimax Najlepszy w Trojmiescie (2) Najlepszy w Trojmiescie Zdecydowanie miejsce godne polecenia. Budka jak to... neon
warto spróbować (1) jakies pol roku temu bar turystyczny został zaopatrzony w nowy sprzet... Michalina rewelacja !! (1) Już na wejściu można zauważyć, że nowy właściciel włożył w remont wiele... Asia tragedia-nie polecam!!!!!!! (1) jakies pare miesiecy temu zamowilam shoarme. faktycznie jest tak, jak pisze... system ..mmmm...ten kucharz.... (1) widzieliście tego kucharza???? te mięśnie, ta twarz, te tatuaże???? ojej jak... Kamila Klimat PRL (1) Świetny klimat, jedyne miejsce, gdzie piwo z beczki ma smak, i bez dodatku... Ania Smoczysko! (1) ..to jest to:) Chciałem gdzieś zjeść jeszcze przed koncertem i natknąłem się... Dawid Ciekawe miejsce, ciekawy klimat (1) Jedzenie bardzo smaczne(moim zdaniem najlepsze cienkie ciasto do pizzy w... gosia Smacznie (1) Smacznie i przyjemnie :)jedzonko podane dobrze nie odstraszajaco :) Porcje... Gdanszczanka Polecam (1) Jestem stałym bywalcem Bistro Kos.Jadam tam codziennie.Super sprawa to danie... ec Na spróbowanie. (1) Jedna z najlepszych pizz jakie jadłem ! Obawiam się, że będę stałym... Morris PYSZNE (1) BArdzo dobre jedzonko uwielbiam zapiekaneczki pana Wiktora... Tom Super (1) Resturacje Bio way to fajna alternatywa dla ich konkurencji, ktorej od... Suzana Pomylka (1) Ceny zatrwazajace! To,że ceny różnią się w zależności od położenia greenwaya... Suzana Coraz gorzej:( (1) W Kosie jadałem regularnie kilka razy w miesiącu od jakichś 3 lat. Z... "Były"" Stały Klient Polecam! (1) Jedzenie dobre i w przystępnej cenie. Plusy: szybka obsługa, szerokie menu,... Stałą Klientka chyba sie od zeszlego roku zmienila sie obsluga... (1) green way o co codzi z tymi cenami sa przebie o jakies 30% wiecej niz w... z czysto, smacznie, szybko (1) Pierwszy plus to czystosc, w tym subway'u naprawde sie o nia dba. Składniki... amidala