polecam (1) Kebab naprawdę smaczny, dużo mięsa i dobre surówki. Obsługa bardzo... Paweł Bardzo żałuję, że nie ma Bio Way w Krakowie... (1) Bardzo żałuję, że nie ma Bio Way w Krakowie. Świetny bar, w przeciwieństwie... Małgosia natalia - opinia (1) Najlepsza chińszczyzna we wrzeszczu. Jedzenie pyszne. Fajnie zapakowane przez... natalia
Serdecznie (1) Bardzo miła i przyjemna restauracyjka , żadnych zastrzeżeń :) Patrycja bardzo dobre jedzenie, ale w środku śmierdzi (1) Charakterystyczny wystrój oparty o motywy zespołu The Beatles to pierwsze co... Roy najlepsze kiełbaski w trójmieście (1) najlepsze kiełbaski w trójmieście Magdens Polecam! (1) Jedzonko pyszne! Szczególnie pierś z kurczaka ze szpinakiem :) Odwiedzamy z... Aga Dramat (1) Mialem okazje byc tam dzisiaj, pierwszy raz od dluzszego czasu i to byl mega... Dziadek :) (1) Dobre jedzonko świeżutkie mięsko i surówki , miła obsługa Polecam wszystkim... Ania Marta - opinia (1) Obiadki pyszne. Wielokrotnie jestem tam klientem i musze przyznać iż naprawde... Marta moze byc.... (1) wszyscy mi polecali no i wkoncu poszlam z rodzina .... jedzonko ok ,ceny... aga najgorsza pizza jaką jadłam (1) mieliśmy czekać 45 minut, po 1,5 godz zadzwoniliśmy i poinformowano nas że... Ania Polskie podejście do handlu.. (1) Na pizze czekałem godzinę! Obiecano 25 min.. LOL Mieszkam jakies 200m od... maciej samosy (2) pierwsu moj raz w zabiankowym green wayu. wzielam na wynos, bo mieszkam... maga MASAKRA (1) Od ok 8 miesiecy jem tam niemal codziennie, ale nigdy do tej pory obsluga nie... p bardzo dobre jedzonko i szybko podane!Polecam (1) bardzo dobre jedzonko i szybko podane!Polecam Ivo Pyszne kiełbaski z grilla (1) jedzenie jest wysmienite i świeże...polecam Zenek Najlepsze jedzenie na telefon (1) Szybko dostarczone genialne jedzenie, czego można chcieć więcej ? Chyba tylko... Deva69 świetnie (1) ceny może troszkę za wysokie,ale warto.jedzonko super,obsługa jest... paula WARTO BYŁO--pysznie i smakowicie... (1) zamówiłam 1-raz i wiem, że nie ostatni.pizza z pieca "wiejska i diabelska"... Magda