Polecam! (1) Jedzonko pyszne! Szczególnie pierś z kurczaka ze szpinakiem :) Odwiedzamy z... Aga Dramat (1) Mialem okazje byc tam dzisiaj, pierwszy raz od dluzszego czasu i to byl mega... Dziadek :) (1) Dobre jedzonko świeżutkie mięsko i surówki , miła obsługa Polecam wszystkim... Ania
Marta - opinia (1) Obiadki pyszne. Wielokrotnie jestem tam klientem i musze przyznać iż naprawde... Marta moze byc.... (1) wszyscy mi polecali no i wkoncu poszlam z rodzina .... jedzonko ok ,ceny... aga najgorsza pizza jaką jadłam (1) mieliśmy czekać 45 minut, po 1,5 godz zadzwoniliśmy i poinformowano nas że... Ania Polskie podejście do handlu.. (1) Na pizze czekałem godzinę! Obiecano 25 min.. LOL Mieszkam jakies 200m od... maciej samosy (2) pierwsu moj raz w zabiankowym green wayu. wzielam na wynos, bo mieszkam... maga MASAKRA (1) Od ok 8 miesiecy jem tam niemal codziennie, ale nigdy do tej pory obsluga nie... p bardzo dobre jedzonko i szybko podane!Polecam (1) bardzo dobre jedzonko i szybko podane!Polecam Ivo Pyszne kiełbaski z grilla (1) jedzenie jest wysmienite i świeże...polecam Zenek Najlepsze jedzenie na telefon (1) Szybko dostarczone genialne jedzenie, czego można chcieć więcej ? Chyba tylko... Deva69 świetnie (1) ceny może troszkę za wysokie,ale warto.jedzonko super,obsługa jest... paula WARTO BYŁO--pysznie i smakowicie... (1) zamówiłam 1-raz i wiem, że nie ostatni.pizza z pieca "wiejska i diabelska"... Magda Mniammmm (1) Mysle ze kolega nizej nie jest stalym klientem gdyz ceny sie nie zmienily :)... Dominika Pozytywna zmiana (1) Jak by mój przedmówca był stałym klientem to by wiedział że ceny pozostały... Belmondo No niestety (4) ale po zmianie właściciela to już nie to samo. Porcję śmiesznie małe do tego... Michał Tak trzymajcie jest ok. (1) Zamówiłem ze znajomymi na imprezę kilka makaronów. Były ekstra. Czas... Piotr K. Goraco Polecam (1) Odwiedzilem bistro kilkakrotnie i jestem zadowolony. Co dla mnie... Pawel super (1) świetny lokal, super obsługa, a Ty QQRUQ pomyliłeś Restauracje, bo PKP nie ma... loko