Polecam!! (1) Zamówiłam w A-Dong kolacje walentynkowa (w ramach prezentu dla męża). Potrawy... Tofi Oszustwo z odrzydliwym smakiem (1) Zamówiłam dzis WIEPRZOWINĘ W SOSIE SOJOWYM z WARZYWAMI: 1. dostałam... Anna W. Porcja jak dla słonia :) (1) Aż żal jak sobie pomyślę że dopiero od niedawna korzystam z usług tego... degutator animator
Pycha (1) Nie wiem skąd te 8 cm miesa bo osobiscie wielokrotnie jadalam kebaba i zawsze... Sabina bardzo przeciętnie (1) wybrałem się tam na obiad bo znajomi mówili że w barach mlecznych tak tanio i... Mateusz kiepsko (1) pierwszy raz skorzystałem z usług zielonego smoka i po raz ostatni.... Dawid :) (1) uwielbiamy ze znajomymi ekipę która tam pracuje, widać że są zgrani i... sid REWELACJA!! (1) Polecam !!! Fantastyczne jedzenie, szybko podane. Palce lizać. Bywam często,... stały klient zdecydowanie nie polecam !!! (1) Zamówiłam dzisiaj dwie shoarmy miła Pani mi powiedziała, że do 50min... zoś Pierwsza wizyta (1) Muszę powiedzieć , że jestem mile zaskoczony tą knajpką , jedzenie bardzo... Damian Polecam (1) gorąco. Często się tam stołuję, jakość potraw bez zarzutu, smaczne i świeże. Sauventreen Greenway we Wrzeszczu (1) Zauważyłam ostatnio sporą podwyżkę cen w Greenwayu, przy czym jakość... Kamila Lena - opinia (1) Ja osobiscie polecam. Szybka i miła obsługa, jedzenie jak na fast fooda... Lena Super żarełko za super cenę. (1) Zamówiłem dziś pizzę, naleśniki i makarony. Wszystko było przepyszne i... Łukasz niedobra cebula (1) byłoby dobrze gdyby nie strasznie gorzka w smaku cebula w kebabie :( Ania Skandal (2) Byłem w tym barze kilka dni temu. Pierwszy i ostatni raz. Zamówiłem zupę... Mirosław Polecam (1) Serdecznie polecam, jedzenie smaczne, obsługa miła i przyjazna , a ceny nie... Adrian Dobra "chińszczyzna" (1) Bardzo smaczne dania orientalne. Niewiele różnią się od orientalnego... krzysiek bardzo ciekawa propozycja (1) na pewno jest to cos innego patrzac po innych barach na tym pietrze, jedzenie... Avis jaTOja - opinia (2) Jedzonko pyszne, ładnie podane, bardzo miła obsługa. Bar jest kameralny,... jaTOja