Ceny a jakosc (2) Jedyne co w tym lokalu jest przystepne, to ceny. Zamowilismy zupe... F nelefantino - opinia (1) Najlepsza pizza. Najwiekszy i bardzo smaczny schabowy. Super placki. Ogólnie... nelefantino PRZEPYSZNIE (1) Jestem stałym bywalcem od wielu lat, bywam często w różnych lokalach w Polsce... Macias
Od dzisiaj stały klient! (2) Zestawy obiadowe bardzo smaczne, naprawdę można się najeść, w meksykańskich... Miko Jest baaaaaardzo Super!!! (1) Zawsze lubiłem zawitać do tego Baru (bo tak naprawdę to mała przytulna... wowik iza - opinia (1) ogolnie bylo by dobrze gdyby zamowienie ktore mi przywiezli bylo cieple a sos... iza PLUSY I MINUSY (1) + obsługa odpowiada na wszystkie pytania + obsługa potrafi polecić dania +... jolka Jestem zachwycona!!!Polecam!!! (1) Ogólnie wszystko jest super.Od dłuższego czasu jadam głównie w... Stała klientka Świetne miejsce nie tylko dla wegetarian! (1) Nareszcie miejsce w którym można zjeść ekologiczne wegetariańskie potrawy.... Marta Wronska Ralha Polecam! (1) Smacznie i tanio. Nie wymagając od tego baru dań haute cuisine wszyscy... Sały klient polecam (1) nie zgadzam się z niektórymi opiniami tak jak ktoś napisał zażenowanie i... obrzartuch Aga - opinia (1) mam swoje wypróbowane potrawy w tym barze, nigdy się nie zawiodłam, zawsze... Aga a-ha (1) Uwielbiam lasagne, uwielbiam kotleciki warzywno jajeczne i szarlotke... Marek Super bar (1) Polecam korzystanie z tego Baru każdemu - świetne jedzenie za niewielkie... Monika Najlepsze jedzenie w całej Gdyni (1) Nigdzie nie znajdziecie tak pysznych, zawsze świeżych dań w naprawdę... Malina Noodle rządzą! (1) Uwielbiam szczególnie INFERNO, na zagrychę SPRING ROLLSY mniam!Gdy tylko w... Ka świtny bar orientalny (1) Duże porcje-jak zawsze w tego typu restauracjach, podawane po krótkim czasie,... grzechotka Bywalka (1) Jadam tam od dłuższego czasu. Zawsze jest tam ruch. Nie widziałam tego lokalu... zakochana Mieszane uczucia (1) Bioway okazał sie w moim przypadku rewelacyjna alternatywa do greenwaya,... zakochana Zdrowe jedzenie?? Niekoniecznie. (1) Z ciekawości wstąpiłem do tego nowo otwartego punktu. Nie powiem wystrój dość... Niezadowolony