Generalnie miło i pysznie! (1) Ceny w miare. No może o 1 - 2 zł za dużo. Generalnie super. Jestem stałym... Rafał Kebabu nie polecam (1) Zachęcony pozytywnymi opiniami poniżej postanowiłem zamówić kebaba. Dostawa... Krystian Wszystko bomba (1) Dobre żarcie, trochę monotonne menu, ale poza tym wszystkim cud miód i... luca
Najlepszy Snack-Bar w 3M (2) Szczerze polecam. Jedyny bar z taka tradycja, jem tam od 15Lat i zawsze było... Raf polecam ;) (1) Zaczęło się od pizzy ;) Bardzo smaczna, ceny nie odbiegają od innych... NinuH zostałam stałą klientką (1) dzisiaj byłam w subwayu pierwszy raz i wrócę tam napewno. Super smaczne to... asia Polecam wszystkim, pysznie, czysto, ogólnie bardzo ok !!! (1) Porcje olbrzymie, każdy głodny wchodzący, głodny nie wyjdzie. Bardzo smaczne... Robert zdecdydowanie polecam! (1) Naprawdę dobre-zdecydowanie polecam! kj Problem z karkówką (1) Odwiedzałem to miejsce kilkakrotnie, przystępne ceny i miła obsłucha... marcin Ziemniaczek pyszniaczek :-) (1) Chyba każdy ziemniak chciałby tak smacznie skończyć ;-) Pyszny... zapomniałam pierwsza wizyta i będę tam często :) (1) Wstąpiłem z ciekawości i pozytywnie zostałem zaskoczony. Miła obsługa która... sieniek Totalny brak profesjonalizmu (1) Mój czas oczekiwania na pizze : 3 godziny! Pan przy zamówieniu poinformował... Kurusia rumper - opinia (1) ......no chińszczyzny nie, gdyż jest to tajska kuchnia.... naprawde... rumper Przepysznie i przemiło! (1) Gdy tylko jestem w centrum, znajduję pretekst aby pojawić się w okolicy Bio... Sylwia dobre jedzenie za niską cene (1) polecam wszystkim dobre jedzenie za przystepną cenę w porównaniu do innych barów andrzej Na plus (1) Dobre jedzenie i miła obsługa polecam Grisza Ziemnak pierwsza klasa (1) Wielokrotnie jadłem już tam ziemniaki podane na kilka sposobów. Nie dość że... Rafał No cóż, odwiedziłem ponownie (2) Lokal jest czysty, ma bardzo fajną toaletę, polecam. Jeszcze ziemniaki z... Mikolaj skorupka od jajka (1) Napisałabym naprawdę poprawną opinie gdyby nie fakt, iż w naleśniku została... konsumentka dziękuję (1) pysznie, tanio, a faworki po prostu super!!!!!!!! Aśka