Mikelo - opinia (1) Smaczne, urozmaicone jedzenie, schludnie - przyjemnie jest tu zjeść. Mikelo Smacznie i zdrowo (1) Do tej pory stołowałam się w Bioway tylko raz, ale zamierzam tą przyjemność... Joanna najlepsze bistro! (1) Jedzenie zawsze smaczne od tak dawna czyli od około 3 lat kiedy tam jadam... stała bywalczyni
nie jest źle! (1) Obady są smaczne. Ceny bardzo przystępne. 7zł za ciepły posiłek to dobra... małgośka Polecam gorąco :) Tanio/dobrze/blisko (1) 1. U P. cherbata 5zł tutaj 1zł z cytryną i cukrem trzcinowym 2.Pyszne soki... raffik Warto:) (1) Byłam tam wczoraj. Bardzo miła, uśmiechnięta obsługa. Panie, które obsługują... Gosia Jedzenie super, ceny tragiczne! (1) Jak w każdym greenwayu jedzenie jest wysmienite, świeże, bogate itp itp ale... Nana zla obsluga (1) straszna obsluga,bylam ciekawa z czego bylo zrobione pewne danie... karolinA Brawo (1) Brakowało drugiego Green Waya w Gdyni. Pyszne, zdrowe pożywienie, świetna... NS :) - opinia (1) W Green Way w Sopocie jest rewelacyjny. Obsługa bardzo sympatyczna i... :) Pierogi mizerne i do tego bardzo drogie (2) O gustach sie nie dyskutuje ,ale fakty są takie że: ciasto bardzo grube,... lubiąca gotowanie Fatalna obsługa (1) Byłem tam dzisiaj na obiedzie i powiem krótko... jedna osoba nie obsłuży... morphik wojtek - opinia (1) jestem stalym klientem harcowki i nie moge czytać co tu za bzdury ktoś... wojtek Danie Dnia (1) Jestem stałą klientką, przeciętnie dwa razy w tygodniu odwiedzam Anatola.... Agnieszka DLA MNIE BOMBA (1) MIESZKAM W GDYNI OD NIEDAWNA I DOPIERO ZAPOZNAJĘ SIĘ Z TYM MIASTEM. SZUKAJĄC... MARCIN (WARSZWA/GDYNIA) Rewelacja przez duże R (1) To chyba jeden z najlepszych lokali z szybkim jedzeniem w Gdyni, nie potrafię... Ex Warto (1) Szybka i miła obsługa, przyjemny cichy lokal, krótki czas oczekiwania na... Ex jak ktoś ma za dużo czasu ;) (1) widać menu ciekawe , ale doczekać się na kogokolwiek z obsługi to koszmar... zniechęcony Dość dobre (1) Już kilka razy zamawiałyśmy jedzenie z tego baru. Jest dość smaczne ale mała... Basia Pierwsza wizyta i jestem zawiedziony... (1) Witam Czytałem treści tutaj zamieszczone i zapisałem sobie Bistro Kos jako... S