niespotykanie miła obsługa :D (1) Bary tej sieci chyba wszyscy znają lub prawie wszyscy więc nie będę pisać o... Iwona super jedzonko ;] !! (1) Niejadlem jeszcze lepszych pit i kebabow , duzo miesa i w sam raz surowek :)... Szychan polecam dania obiadowe (1) w środku wystrój taki sobie i jedna toaleta, ale za to na zewnątrz bardzo... fafik
Bardzo smacznie. (1) Bardzo smacznie. Leszek Bardzo dobry polecam (1) Polecam bardzo jedzenie, kebaby przyrządzane przez bardzo sympatyczną obsługę... darek Pola - opinia (1) Ziemniaki naprawdę świetne, szkoda tylko, że zdrożały któregoś razu przed... Pola tak sobie (1) zamówiłam sałatkę sałata była niedomyta, szynka słabej jakości jajko... paola Noodle Hut - miliony Gdynian nie mogą się mylić :) (1) Rewelacyjna obsługa, przepyszne jedzenie (szczególnie INFERNO i COCONUT... M i Z rozumiem, ze jest kryzys ale... (1) w anatolu jadalem czesto przez jakies 3 lata i zawsze wsio bylo... Piotr Ż. Podwyżka Cen (1) Od niedawna Harcówka podwyższyła ceny,zestawy za 14 i 17 zł są bez zypu,która... Racjonalista Super Jedzenie, Ceny Niskie, Polecam! (1) Jeśli ktoś ma ochotę na inne jedzenie niż te, które serwują nam wszędzie w... Evul super jedzonko:) (1) Mieliśmy okazję jadać tam nie raz i za każdym razem jedzonko było bardzo... plażowiczki Wieje nuda (1) Kebab oczywiscie nie specjalnego soba nie prezentuje. Slynne surowki... Olus Bardzo fajny bar (1) Byłam w nim w 2005 roku przy okazji wizyty w Gdyni i muszę powiedzieć, że na... Pegi Brałn Polecam jedzenie i szefa kuchni (1) Zejdzcie juz z tej Pani Manager... Dla mnie jest miła , mowi mi zawsze dzien... Zbigniew Nidy nie byłem w takim miejscu... (1) Dzisiaj miałem ochotę na rybkę. Mijałem grubą rybę, więc postanowiłem... Wk swietny kebab (1) naprawde polecam, pizze i kebab rewelacja, lokal maly ale obsuga sympatyczna,... noname Lepiej niz w Gdańsku (1) Menu jak w Gdańsku, jednak lokal zdecydowanie lepszy! Jedzenie podawane na... Maciek Jak zwykle marketing (1) oryginalny kebab jordanski. Bylem zobaczylem,opuscilem. kebab nie byl... baz Zadowolona:) (1) Byłam- zobaczyłam -zjadłam- kebaba rulon rewelacja-jestem bardzo zadowolona z... Karina