polecam (1) nie zgadzam się z niektórymi opiniami tak jak ktoś napisał zażenowanie i... obrzartuch Aga - opinia (1) mam swoje wypróbowane potrawy w tym barze, nigdy się nie zawiodłam, zawsze... Aga a-ha (1) Uwielbiam lasagne, uwielbiam kotleciki warzywno jajeczne i szarlotke... Marek
Super bar (1) Polecam korzystanie z tego Baru każdemu - świetne jedzenie za niewielkie... Monika Najlepsze jedzenie w całej Gdyni (1) Nigdzie nie znajdziecie tak pysznych, zawsze świeżych dań w naprawdę... Malina Noodle rządzą! (1) Uwielbiam szczególnie INFERNO, na zagrychę SPRING ROLLSY mniam!Gdy tylko w... Ka świtny bar orientalny (1) Duże porcje-jak zawsze w tego typu restauracjach, podawane po krótkim czasie,... grzechotka Bywalka (1) Jadam tam od dłuższego czasu. Zawsze jest tam ruch. Nie widziałam tego lokalu... zakochana Mieszane uczucia (1) Bioway okazał sie w moim przypadku rewelacyjna alternatywa do greenwaya,... zakochana Zdrowe jedzenie?? Niekoniecznie. (1) Z ciekawości wstąpiłem do tego nowo otwartego punktu. Nie powiem wystrój dość... Niezadowolony paula - opinia (1) Dzisiaj bylam w bioway-u, zamawialysmy z kolezankami zupe kalafiorowa w... paula Pycha Syrena :D (1) Najlepszy bar mleczny pod słońcem! Świadczą o tym bardzo długie kolejki,... owca pracownik (1) polecam bardzo! niesamowity dostawca.. rambo zadowoleni - opinia (1) super załko,zwłaszcza pierogi ruskie lub placek pocygansku warto tam... zadowoleni hmm... myślałam, że będzie lepiej :/ (1) Często jadam w barach wegetariańskich i dlatego chętnie wybrałam się do tego... nanakamado leniwe palce lizać (1) Polecam wszystkim odwiedzenie BARU na Jagiellońskiej. Kluseczki palce lizać!... stała klientka Bardzo polecam (1) Jeśli odwiedzacie Gdańsk to obowiązkowo powinniście przynajmniej jeden obiad... asta Mikelo - opinia (1) Smaczne, urozmaicone jedzenie, schludnie - przyjemnie jest tu zjeść. Mikelo Smacznie i zdrowo (1) Do tej pory stołowałam się w Bioway tylko raz, ale zamierzam tą przyjemność... Joanna najlepsze bistro! (1) Jedzenie zawsze smaczne od tak dawna czyli od około 3 lat kiedy tam jadam... stała bywalczyni