polecam!! (1) Dziś po raz pierwszy odwiedziłam to miejsce. Jestem bardzo mile zaskoczona.... aleksandra Byłam w szoku!!! (1) Jesli chodzi o Subway w Madisonie,to nie polecam!! Moze obsługa była miła i... Ruda ceny masakra (1) Jedzenie i obsługa spoko, ale green way jeszcze chwila moment i zrówna się z... marecki
nie najelpiej (1) Zamawiałam pizze na wynos. Nie dość, że byłą zelówkowata i prawie bez... xxxxx pysznie, ale.. (1) jedzenie mają świetne, niestety w lokalu można palić, co mi akurat bardzo... Paola Lubię dobre jedzenie (1) Z radością polecamy smaczne, domowe potrawy serwowane w tym barze przez... Fundacja "Dziewczynka z zapałkam KOSZMARNE CENY!!! (1) JAK NA TAKIE CENY TO JEDZENIE BEZNADZIEJNE, PORCJE OWSZEM BARDZO DUZE ALE CO... KLIENTKA Dobre jedzenie, z resztą różnie (1) Wystrój ogólnie żaden, ale jest to bar z definicji a nie restauracja, więc... may0r Pyszne ziemniaczki (1) Bardzo miła obsługa, pyszne jedzonko. Wiec nie ma no co czekać tylko wcinać i... Smakosz Wbij zęby w springrollsy !!!! (1) … ale to tylko na przekąskę. Kolejne pozycje to już prawdziwa uczta.... nena bardzo ale to bardzo...:) (1) najfajniejsze w tym wszystkim jest to,iz zamowienie skladamy przez internet i... club fryzjerski Ceny odstraszają (1) Niesteyty - obłsuga miła, jedzenie pyszne, ale ceny mooooocno zawyżone!... marecki Odradzam po stokroć (1) Bywałem już we wszystkich Green Wayach w 3mieście, ale to co sę wyprawia w... marecki mavropl - opinia (1) polecam naprawdę warto !!!!!!!!!!!! mavropl brawo (1) jedna z moich ulubionych knajpek, gdzie można smacznie zjeść i wypić, mają... daretodare Polecam (1) zamawiałem dzisiaj jedzenie przez telefon (po raz drugi zresztą). Lubię... W.I. r2d2 - opinia (1) Jedzenie dość smaczne, ceny przystępne. Natomiast jeśli chodzi o obsługę -... r2d2 zgadzam sie z poprzednią opinią (1) Któryś raz z rzędu jadłam obiad w Anatolu. Jak zwykle o tej porze było... Berenika teoyaomqui - opinia (1) jedzenie smaczne, ceny również ;) ale obsługa pozostawia wiele do życzenia,... teoyaomqui Za i przeciw (1) Jestem stałą klientką tego baru. Ma bardzo miły wystrój, świetna muzyka w... mrowa