Barlando! (1) Warto wstąpić, dobrze zjeść za nieduże pieniądze. Moja stała meta na posiłek... Aśka Pychotka! (1) Polecam wszystkim! :D Pani Dorotka jest super :D Wszystko przygotowywane na... Monika OK (1) Jedzenie dobre, lub bardzo dobre. Naprawdę polecam. Jedynie co do wystroju... Marcin
ocena (chyba byłego) wieloletniego klienta (1) Od wielu lat znam ten lokal, podobała mi się tamtejsza kuchnia (zwłaszcza... (były) stały klient ketchupem go! (1) niedzielny obiadek,hehe.bylem już w Barze pod Ryba gdy on zaczynał działać i... aziz zadowolona (1) Jestem zadowolona-nawet bardzo.Pomimo,że przyszlismy przed zamknięciem... Sylwia niespotykanie miła obsługa :D (1) Bary tej sieci chyba wszyscy znają lub prawie wszyscy więc nie będę pisać o... Iwona super jedzonko ;] !! (1) Niejadlem jeszcze lepszych pit i kebabow , duzo miesa i w sam raz surowek :)... Szychan polecam dania obiadowe (1) w środku wystrój taki sobie i jedna toaleta, ale za to na zewnątrz bardzo... fafik Bardzo smacznie. (1) Bardzo smacznie. Leszek Bardzo dobry polecam (1) Polecam bardzo jedzenie, kebaby przyrządzane przez bardzo sympatyczną obsługę... darek Pola - opinia (1) Ziemniaki naprawdę świetne, szkoda tylko, że zdrożały któregoś razu przed... Pola tak sobie (1) zamówiłam sałatkę sałata była niedomyta, szynka słabej jakości jajko... paola Noodle Hut - miliony Gdynian nie mogą się mylić :) (1) Rewelacyjna obsługa, przepyszne jedzenie (szczególnie INFERNO i COCONUT... M i Z rozumiem, ze jest kryzys ale... (1) w anatolu jadalem czesto przez jakies 3 lata i zawsze wsio bylo... Piotr Ż. Podwyżka Cen (1) Od niedawna Harcówka podwyższyła ceny,zestawy za 14 i 17 zł są bez zypu,która... Racjonalista Super Jedzenie, Ceny Niskie, Polecam! (1) Jeśli ktoś ma ochotę na inne jedzenie niż te, które serwują nam wszędzie w... Evul super jedzonko:) (1) Mieliśmy okazję jadać tam nie raz i za każdym razem jedzonko było bardzo... plażowiczki Wieje nuda (1) Kebab oczywiscie nie specjalnego soba nie prezentuje. Slynne surowki... Olus Bardzo fajny bar (1) Byłam w nim w 2005 roku przy okazji wizyty w Gdyni i muszę powiedzieć, że na... Pegi Brałn