Jestem innego zdania... (1) Wiele razy jadłam w Bilakis z chłopakiem i obydwoje zawsze byliśmy... Ania PRZEPYSZNE JEDZONKO! (1) Szczerze mówiąć na pierwszy rzut oka bar wydawał się nieciekawy(chodzi o... Ania super cheesburgery oraz dania obiadowe! (1) najlepsze cheesburgery, bułki jarskie i zapiekanki. na obiadki polecam kotlet... misza
Okropna obsługa-długie czekanie! (1) Jeżeli ktoś ma ochotę rozbić swój związek to zapraszam do"Bistro kos".... Karolina totalna porażka (1) Pizza którą zamówiliśmy była nie do zjedzenia. Zamiast sera- śmierdzący... aneta Najlepsza pizza w mieście!!! (1) Uwielbiam pizze z Barlando! Zawsze jest pyszna, dobre ciasto i dużo... Eska Tak trzymać. (1) Kiedyś lubiłem jadać w restauracjach. Gdy mnie znajomi mnie przyprowadzili do... kris Pati - opinia (1) Obsługa miła nie trzeba długo czekać na jedzenie ceny też w porządku...;) Pati POLECAM !! (1) Polecam to wszystkim, którzy lubią w spokoju posiedzieć ze znajomymi. DUŻY... Aguś Super (1) Mały bar, ale jedzenie zawsze świeże i smaczne, no i kebab super:) stały klient super (1) obsluga mila ale mogla by sie bardziej strac jedzenie super!!!!!!!!!!! i ceny... aaaaaa nie kasujcie dodatkowo za opakowanie powinno byc ujete w cenie dania (1) nie kasujcie dodatkowo za opakowanie powinno byc ujete w cenie dania igok POLECAM!!!! (1) miła obsługa, dobry klimat,czuję się jak w domu,super wystrój, uwielbiam tam... kajagdynia Warto... (1) Polecam wszystkim.Dania są warte swojej ceny. radek ten kotlet jest dobry i koniec (1) Jedzenie tam to nie była rewelacja ale dało się zjeść. Ostatnio trafiłem tam... wybredny pan od mielonego Dobre jedzenie po sąsiedzku. (1) Dobre i tanie jedzenie. Szybko podane. Polecam, polecam. slava super kebabiarnia! (1) Często omijałam aleppo myśląc bojąc się rezykowac,ze nadzieje się na niedobrą... basia NAJLEPSZY ! (1) jestem kebabo-choliczką , kebaby jadam bardzo czesto i bywałam w nie jednej... Basia YEAH! (1) Dobra imprezownia! chyba zrobie tam 18stke! Barthez Smaczne jedzonko i dobry klimat !! (1) Smaczne jedzonko i dobry klimat !! POLECAM!!! Mario