Za i przeciw (1) Jestem stałą klientką tego baru. Ma bardzo miły wystrój, świetna muzyka w... mrowa Polecam (1) Gorąco polecam Subway we Wrzeszczu. Bardzo dobre jedzenie, przygotowywane na... klientka Przeciętny i drogi... (1) Zachęcony pozytywnymi opiniami spróbowałem i niestety jest to spore... arc
Pozytywnie :) (1) Do Kosa idę tylko wtedy, gdy konam z głodu, inaczej nie dałabym rady zjeść... ninurta PYSZNE JEDZENIE (1) Obsługa rewelacyjna jedzenie zawsze świeże i pachnące (pyszne).Polecam... Gość Opinie poniżej nie dotyczą sklepu Bio Piekarnia Ziarno (1) Pierożki Aromatyczne są sprzedawane obok w restauracji, ale ja osobiście... Bio Piekarnia Ziarno Najlepsze pity i kebaby jakie jadłem (1) Aleppo serwuje najlepsze pity i kebaby na jakie do tej pory miałem... Adam Andrzej - opinia (1) Porcje są ogromne. W 3mieśie za tą cenę tak dobrej chińszczyzny nigdzie nie... Andrzej REWELACJA!!!!!! (1) NAPRAWDE PRAWDZIWA FACHOWA OBSLUGA A JEDZENIE POPROSTU NIEBO W GĘBIE. TYLKO... Zadowolona klientka Jadzia super bar (1) polecam ten bar w 100 %. Jestem bardzo zadowolona bar godny polecenia. miła... aga Swietny bar (1) SZOK SZOK! Nie wiedziałem że można za dyche tak porzadnie sie najesc i... shoo Pora chyba cos zmienic (1) W Green Wayu jadam od dobrych paru lat, jestem wegetarianka i bylam bardzo... venus polecam (1) jest O.K. Mirek Polecam!! (1) Zestawy obiadowe są wyśmienite a do tego porcje są faktycznie bardzo duże. W... masia22 nie wiesz co z sobą zrobić idz baru korab (1) bardzo dobre jedzenie , zawsze ciepłe. Nie mały wybór napoi wyskokowych .Mila... Oskar nie polecam (1) załatwiając sprawy w gdyni przypadkowo trafiłem na anatola, zachęciło mnie... MX spokojnie i na luzie (1) Już kilkakrotnie organizowałam w tej knajpce spotkania towarzyskie, włącznie... mala Jestem na tak (1) Prażone ziemniaczki z sosem czosnkowym - rewelacja, dania z kurczakiem -... ing SUPER (1) jedzenie przepyszne i bardzo duży wybór a obsługa rewelacyjna JOLA Jestem innego zdania... (1) Wiele razy jadłam w Bilakis z chłopakiem i obydwoje zawsze byliśmy... Ania