Rewelacja przez duże R (1) To chyba jeden z najlepszych lokali z szybkim jedzeniem w Gdyni, nie potrafię... Ex Warto (1) Szybka i miła obsługa, przyjemny cichy lokal, krótki czas oczekiwania na... Ex jak ktoś ma za dużo czasu ;) (1) widać menu ciekawe , ale doczekać się na kogokolwiek z obsługi to koszmar... zniechęcony
Dość dobre (1) Już kilka razy zamawiałyśmy jedzenie z tego baru. Jest dość smaczne ale mała... Basia Pierwsza wizyta i jestem zawiedziony... (1) Witam Czytałem treści tutaj zamieszczone i zapisałem sobie Bistro Kos jako... S Super pizza w 15 minut (1) Ostatni dzień jarmarku, jesteśmy głodni jak wilki, idzemy do kosa, bo dużo... JR Red - opinia (1) bardzo dobre jedzenie jadam tam prawie codziennie polecam ziemniaka mix z... Red Mag - opinia (1) Rewelacyjne jedzenie ,zawsze świeże i duze porcje..warto odwiedzic ten... Mag magia..? nie tym się żywimy.. (1) spędziłem tygodniowy urlop w trójmieście i gdyby nie to, że musimy jeść aby... VanDall ania (1) nie ma to jak bar mleczny :):):) ania tetek - opinia (1) fajne miejsce, można zjeść i się napić za rozsądną jak na starówkę cenę. mają... tetek mirvahh - opinia (1) Siadasz przy barze, ucinasz sobie pogawędkę... Nieważne kto jest za barem,... mirvahh chepri - opinia (2) Jedzenie ok, nie rzuca na kolana ale smaczne...cena tez przystepna. Za to... chepri oj popsuło się... (1) Z źalem stwierdzam, że się popsuło i to bardzo. Personel wiecznie obrażony,... stała klientka ( z braku innych jeden z lepszych kebabów (1) polecam dokładnie wszystkim , każdy znajdzie coś dla siebie, różnorodność dań... grab Gdzie ta magia ? ! (1) Na stronie tego baru przeczytałam : Zaproponowaliśmy danie, które przez... Iwka Chińska jakość, polska cena. (1) Bardzo miła obsługa, wystrój prawdziwej chińskiej jadłodajni (plastik,... przygodny amator kuchni chińskie beznadziejnie! omijac z daleka (1) radze omijac to miejsce. porcje-owszem wielkie ale co z tego skoro zrobione... c.r beee totalna porazka..nie da sie tego opisac. (1) to miejsce sie strasznie popsuło,kiedys faktycznie bylo ok. jedzenie jest... fuj Świetne jedzenie (1) W Aleppo jest duży wybór kebabów i pit. Wszystkie są bardzo smaczne. Co do... marjusz