kukulinka - opinia (1) zdecydowanie tak !! Polecam zwłaszcza pierogi- z mięsem i ruskie! Nie dość,... kukulinka kelnerka (1) Po męczącym dniu przyszlismy ze znajomymi na małąkolacje. Zamowienia byly... XXX Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) (1) Moim zdaniem jest wszystko ok:) obsługa wspaniała. Jedzienie smaczne. Nie... Ewelina
rewelacja (1) chees mega super, kotleciki rewelacja, polecam "włoskiego" mniamm baśka genialnie (1) najlepsze bistro w jakim byłem. chodzę tam zawsze kiedy wracam z jakiejś... michał Polecam! (1) Podzielam opinie przedmowczyni, ryba absolutnie przepyszna (jadłem warkocz z... Marek powiekszcie ten lokal!!!! (1) w sumie tylko 2 uwagi: niezbyt mila pani przyjmująca zamówienia oraz zbyt... Michał Miejsce rewelacyjne (1) Dalikatny Jazzik , wiklinowe kosze , przepiękny kominek , szeroka gama kaw... Kasia Pyszne (1) Polecam wszystkim chcącym zjeść dobrze tanio i smacznie. Polecam nalesniki !!! Marcin Najlepsze nalesniki! :D (1) Na pochwale tak naprawde zasluguje wszystko!:) Uwielbiam Wasze nalesniki,... Marzi Krzysiek (Przymorze) - opinia (1) Ten bar ratuje mi życie już od ponad roku. Latem chłodniczek i naleśniki,... Krzysiek (Przymorze) Beznadzieja!!! (1) Zacznę od plusów: bardzo ciekawy, apetyczny wystrój. Miło się spędza czas w... emesso Smacznie i zdrowo (1) Polecam wszystkim, ktorzy za małe pieniądze chcą zdrowo zjeść. Niestety we... agata mintus - opinia (1) Próbowaliście w tym lokalu kurczaka z sosie pieczerkowym? Ja uwielbiam to... mintus Przyjęli zamówienie i nie dostarczyli (1) Bar "A Dong" przyjął ode mnie zamówienie, ale najwyraźniej "zapomnieli"... gdrzyc szkoda czasu (1) Obsługa fatalna. Brak zainteresowania klientem, bardzo długie oczekiwanie na... Aletheia pysznosc (1) świetne jedzenie najlepsze jakie znam i jadłam , szkoda ze w weekend zamkniete asia Dużo dobrego jedzenia za dobrą cenę (1) Jeśli jesteś głodny(a) i nie masz za dużo kasy - polecam jak najbardziej !!... Kuba Polecam! (1) Dzisiaj rano odwiedzilam bistro Kos wraz z mezem i znajomym. Bylismy mile... Marzena Przedewszystkim smacznie!! (1) Bardzo miłe i przytulne miejsce z fantastycznym jedzeniem. Bardzo dobra... juror