Przedewszystkim smacznie!! (1) Bardzo miłe i przytulne miejsce z fantastycznym jedzeniem. Bardzo dobra... juror porażka (1) Po zamówieniu sałatki z szynką i spaghetti dość szybko otrzymaliśmy zamówione... kamilos warto skorzystać.polecam warto (1) bardzo dobra obsługa szybkość realizacji zamówień oraz nie wyżałowane menu... boss
warto!!! (1) jedzenie pierwsza klasa... zupy treściwe i smaczne... ceny ostatnio troszke... Kubek Rewelacyjna obsługa (1) Zwłaszcza Hania i Asia z popołudniowej zmiany ;) Piotr Ukraińskie piwo (1) Wyśmienite ukraińskie piwko,niepowtarzalny smak naprawdę warto spróbować A te... Milośnik pierogów mona - opinia (1) Przynajmniej 3 razy w tygodniu wraz ze znajomymi jadam obiad/ kolację w tej... mona SUPERANCKA (1) KNAJPECZKA-MOZNA WYPIC TANIO PIWKO,POTANCZYC PÓŁ GODZ GRA ZESPÓŁ I PÓŁ GODZ... KASIA JESTEM TOTALNIE ZNIECHĘCONY (1) Jedzenie super, wystrój ok, ale obsługa fatalna, kobietka która mnie... Grześ Srednio (1) Kiedys bylo lepiej:) Jedzenie sie troche pogorszylo, jednak moje ulubione... Kebun Subway-smacznie i zdrowo (1) Odwiedzam Subway we Wrzeszczu regularnie i muszę go bardzo pochwalić.... Michał Super (1) nic didac nic ujac. super jedzonko i wystroj jak na bar mleczny tez... kuba Super lokal!!! (1) Naprawdę gorąco polecam wszystkim będącym w pobliżu, gdyż pomimo nazwy... dudierrr Subway - owszem, ale nie we Wrzeszczu. (1) Jestem klientem Subwaya od pewnego czasu. Często jadam w Madisonie, jednak... Betty Jedzenie super ale nie na telefon (1) Jesli chodzi o jedzenie jest super :), polecam pizze sycyliana. Natomiast... anna nucha83 - opinia (1) Z obsługą bywa różnie - w sezonie raczej średnio - chyba ze względu na duży... nucha83 "Smok" to jest to ;) (1) Smoka odwiedzam praktycznie co tydzień(chyba że mnie nie ma w Gdańsku) i... Łysy :) (1) Jestem stałą klientką od powstania lokalu,jedzenie niezmiennie dobre,naprawdę... aleksa Masakra (1) Serwuja kakao z poprzedniego dnia, a jak chcesz zobaczyc jedyne miejsce w... Sławek rewelacja (1) rewelacja !! polecam zupe pekińską , makaron sojowy z mięsem oraz ryż sao z... bankier