NAJLEPSZY ! (1) jestem kebabo-choliczką , kebaby jadam bardzo czesto i bywałam w nie jednej... Basia YEAH! (1) Dobra imprezownia! chyba zrobie tam 18stke! Barthez Smaczne jedzonko i dobry klimat !! (1) Smaczne jedzonko i dobry klimat !! POLECAM!!! Mario
Jedzenie jak w domu (1) Widzę, że niejaki kolega chyba był wczorjaszy, albo miał kiepski dzień lub... Rafał janek - opinia (1) jeżeli chodzi o pizze, to wg mnie mają najlepszą w Gdyni, a robiłem mój... janek gdyby nie taka jedna lala to wszystko jaknajbardziej ok (1) w godzinach popołudniowych wstąpiliśmy całą rodzinką do tego baru,wszystko... matka płaczącego synka Nie polecam (1) Jestem stała klientką Green Way w Gdańsku i w Gdyni. Po raz pierwszy... Zawiedziona Warto! (1) Nowo otwarty bar więc ceny są przystępne, jedzenie smaczne, a w środku dojść... Edzio Polecam (1) Bar dla ludzi którzy cenią sobie zdrową żywność. Polecam wszystkim. Obsługa... xxxxxxxxxxx tinqa - opinia (1) Bardzo smaczne jedzonko. Obsługa sympatyczna. Klimatyczny wystrój. Szkoda, że... tinqa afrykańskie klimaty:) (1) trafiłam przez przypadek w to miejsce,ale nie żałuję!!!bardzo kameralnie,... Aga tego szukałem (1) Lokal czysty , jedzenie smaczne , codziennie dwa inne zestawy do wyboru:... Rafał bardzo pozytywnie ! (1) Nareszcie po remoncie ! Nic sie nei zmieniło ;-) Obsługa wciąż bardzo miła... Enka Super (1) Bardzo smaczne jedzenie. Kameralnie i przyjemnie POLECAM daria Super jedzonko... (1) zawsze zamawiam na wynos i zawsze dostaje to co chce zero pomyłek smaczne... luiza&marek :) Czarek - opinia (1) Generalnie lubię jeść w Green Wayach. Niestety w Waszym wszystko szybko się... Czarek Było pysznie, teraz nie polecam (1) Na poczatku zupy były pyszne. Póżniej np. duże kawałki świeżej papryki w... Anka polecam (1) bardzo smaczne jedzenie, w porównaniu do konkurencji dużo nowości, obsługa... misiek Polecam :) (1) Na samym początku część osób odradzała mi Elitę, te osoby uważają ją za... Q Polecam :) (1) Korzystam z usług tego baru od jego powstania. Zawsze uważałam że można tam... Donix