Warto! (1) Nowo otwarty bar więc ceny są przystępne, jedzenie smaczne, a w środku dojść... Edzio Polecam (1) Bar dla ludzi którzy cenią sobie zdrową żywność. Polecam wszystkim. Obsługa... xxxxxxxxxxx tinqa - opinia (1) Bardzo smaczne jedzonko. Obsługa sympatyczna. Klimatyczny wystrój. Szkoda, że... tinqa
afrykańskie klimaty:) (1) trafiłam przez przypadek w to miejsce,ale nie żałuję!!!bardzo kameralnie,... Aga tego szukałem (1) Lokal czysty , jedzenie smaczne , codziennie dwa inne zestawy do wyboru:... Rafał bardzo pozytywnie ! (1) Nareszcie po remoncie ! Nic sie nei zmieniło ;-) Obsługa wciąż bardzo miła... Enka Super (1) Bardzo smaczne jedzenie. Kameralnie i przyjemnie POLECAM daria Super jedzonko... (1) zawsze zamawiam na wynos i zawsze dostaje to co chce zero pomyłek smaczne... luiza&marek :) Czarek - opinia (1) Generalnie lubię jeść w Green Wayach. Niestety w Waszym wszystko szybko się... Czarek Było pysznie, teraz nie polecam (1) Na poczatku zupy były pyszne. Póżniej np. duże kawałki świeżej papryki w... Anka polecam (1) bardzo smaczne jedzenie, w porównaniu do konkurencji dużo nowości, obsługa... misiek Polecam :) (1) Na samym początku część osób odradzała mi Elitę, te osoby uważają ją za... Q Polecam :) (1) Korzystam z usług tego baru od jego powstania. Zawsze uważałam że można tam... Donix Witam! ( w odpowiedzi na poniższą opinię ) (1) Szanowny Panie, Wyrażam ubolewanie z powodu pańskiego niezadowolenia oraz... Kierownik Restauracji najgorsze jgreenwayowe jedzenie na jakie trafiłam(: (1) W sieci Green Way stołuję się od dawna, ale tego jeszcze nie było.. 15 minut... sopocka spacerowiczka ;) (1) Polecam Siódemkę. Jedzenie świetne, duży wybór, ceny przystępne, obsługa... Sarna sami swoi! (1) uderzyło mnie ze Pani obsługująca znałą niemal wszystkie osoby, które... Bratt kukulinka - opinia (1) zdecydowanie tak !! Polecam zwłaszcza pierogi- z mięsem i ruskie! Nie dość,... kukulinka kelnerka (1) Po męczącym dniu przyszlismy ze znajomymi na małąkolacje. Zamowienia byly... XXX Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) (1) Moim zdaniem jest wszystko ok:) obsługa wspaniała. Jedzienie smaczne. Nie... Ewelina