hmmmm...trudno powiedzieć (1) jedzenie - zgadzam się z Wami - pyszne...jednakże nie wiem czy było tak... kala good price i nice bar (1) good price i nice bar marcin super (1) jest to najlepszy bar w okolicy,jak zamawiam cokolwiek to zawsze... Grzegorz
Taras i widok jest super o jedzeniu nie wspomne (1) Słuchajcie ludzie ten taras jest super siedzisz sobie na świeżym powietrzu... E. fanka makaronu kita - opinia (1) eh, blondi driver jest faktycznie spoko, szczególnie w tej wystrzałowej furze... kita Rewelacyjne pierogi (1) Polecam wszytskim amatorom pierogów, bardzo smaczne domowe pierożki no i... magda fajna knajpka (1) Jestem stałą bywalczynią. Jedzonko za każdym razem tak samo pyszne i... Ania fachowy szef kuchni (1) Pychotka, niesamowity gyros i superanckie zapiekanki.Wczoraj bylismy ze... Przemek asg - opinia (1) Jedzenie ok (poza nielicznymi wyjątkami), ceny przystępne. Jedynie BARDZO... asg :) (1) polecam:)bardzo lubie jeść w tej sieci barów i bardzo dobrze że znalazł się... agata pizza (1) Mają pyszną pizze! jeśli nie powiem ze najlepszą:P Super jedzonko! Tylko... mniam Zupka (1) Zupki mają rewelacyjne!! Szczególnie grzybową:D Bardzo smaczne spagetti.... mniami Ten blądasek z gokarda jest super :))) (1) Jedzenia naprawde smaczne, ceny idzie przełknac.Koles z gokarda (ten... r Jak ja im zazdroszczę tego widoku (1) Jak ja im zazdroszczę tego widoku na Gdynię . Super jedzonko z super widokiem... Smakosz Makaronów Fajna knajpka (1) Bardzo fajne miejsce. MOżna się spotkać z kumplami przy piwku w przyjemnej... Kratos najlepsze miejsce w gdańsku :) (1) Najlepsze miejsce na spotkanie ze znajomymi, miła atmosfera, super wystrój,... maciasy PYCHA (1) Tego od dawna brakowało dla lubiących makarony i nie tylko slawomirz odlotowe miejsce (1) śniadania suuuuuuper, wielkie bagiety ze świeżymi warzywkami, pierogi domowe,... pj Super pojazd !!!! (1) Uśmiałem się jak jedzenie przyniósł koleś w chełmie zadałem pytanie czemu... jurek Super jedzonko za super ceny (1) Nie wiem jak jest w lokalu bo zawsze zamawiam jedzonko, ale jest naprawdę... cleo