:) (1) Bar Azja to najlepsze miejsce na zjedzenie czegos pysznego :) !!! Duży wybor... Aga Może być... (1) Gneralnie nie jest to miejsce na dłuższe posiadówki,ale najlepsze ze... Michał polecam :) (1) pyszne jedzonko w bardzo przyzwoitych cenach. Pizza najlepsza pod słońcem :)... Gosia
Fuj!!! (1) Niestety dzisiaj miałam okazje jeść w tym barze. Zaznaczam, że do tej pory... Anka Nic tylko polecić !!! (1) Kebab najlepszy w trójmieście. Miki smutna sprawa, bylo fajnie, jest byle jak (1) To była kawał fajnego przedsięwzięcia, gdy dbano o jakość - na początku. Tak... zamawiacz Dobrze, że chociaż klienci byli.... (1) 17.08.2008, godz. 20.00, chcieliśmy zamówić posiłek, w odopowiedzi... Klient Bez rewelacji (1) Po przeczytaniu pozytywnych opinii postanowilem sprobowac. Pizza bez... Maciek BAR "KIEPSKI" (1) oprócz naleśników meksykańskich i makaronu z tuńczykiem, nie ma tam nic... brrrrrrrrrr początki były świetne... (1) ... dobre gęste zupki, makarony z dużą ilością składników, al dente -... Paulina Sympatyczne miejsce (1) Red Bar jest bardzo sympatycznym miejscem, gdzie w spokoju i w bardzo miłej... Kuba QQRUQ - opinia (1) Zamówiłem kubek i właśnie mija druga godzina czekania. To jakiś absurd żeby... QQRUQ Bardzo sympatyczny lokal (1) W sobotę odwiedziłam ten lokal całkiem przez przypadek i byłam mile... Ewelina świetny klimat (1) i fenomenalne jedzenie. tak trzymać!!!! Oliwia Rewelacja (1) Jak właściciel zrobi pizze to po prostu trzreba uważać aby nie zjeść talerza.... Stały bywalec Marcin - opinia (1) Za barem panowie rodem z Istanbułu rozmawiający sobie głośno, w swoim języku.... Marcin Fido Dido - opinia (1) Wystrój odmienny od wszystkich, ale jakże przyjemny, swojski klimat. Bardzo... Fido Dido zobaczcie, oceńcie (1) W miniony weekend pierwszy raz odwiedziłem ten lokal. Wystrój jest przyjemny,... Eraser Baardzo (1) fajna knajpka w bardzo fajnym miejscu z bardzo fajną obsługą przygotowujące... metzengerstein@wp.pl Sheila22 - opinia (1) Jedzienie dobre, ale za taką cenę powinny być większe porcje :( Sheila22