Witam! ( w odpowiedzi na poniższą opinię ) (1) Szanowny Panie, Wyrażam ubolewanie z powodu pańskiego niezadowolenia oraz... Kierownik Restauracji najgorsze jgreenwayowe jedzenie na jakie trafiłam(: (1) W sieci Green Way stołuję się od dawna, ale tego jeszcze nie było.. 15 minut... sopocka spacerowiczka ;) (1) Polecam Siódemkę. Jedzenie świetne, duży wybór, ceny przystępne, obsługa... Sarna
sami swoi! (1) uderzyło mnie ze Pani obsługująca znałą niemal wszystkie osoby, które... Bratt kukulinka - opinia (1) zdecydowanie tak !! Polecam zwłaszcza pierogi- z mięsem i ruskie! Nie dość,... kukulinka kelnerka (1) Po męczącym dniu przyszlismy ze znajomymi na małąkolacje. Zamowienia byly... XXX Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) (1) Moim zdaniem jest wszystko ok:) obsługa wspaniała. Jedzienie smaczne. Nie... Ewelina rewelacja (1) chees mega super, kotleciki rewelacja, polecam "włoskiego" mniamm baśka genialnie (1) najlepsze bistro w jakim byłem. chodzę tam zawsze kiedy wracam z jakiejś... michał Polecam! (1) Podzielam opinie przedmowczyni, ryba absolutnie przepyszna (jadłem warkocz z... Marek powiekszcie ten lokal!!!! (1) w sumie tylko 2 uwagi: niezbyt mila pani przyjmująca zamówienia oraz zbyt... Michał Miejsce rewelacyjne (1) Dalikatny Jazzik , wiklinowe kosze , przepiękny kominek , szeroka gama kaw... Kasia Pyszne (1) Polecam wszystkim chcącym zjeść dobrze tanio i smacznie. Polecam nalesniki !!! Marcin Najlepsze nalesniki! :D (1) Na pochwale tak naprawde zasluguje wszystko!:) Uwielbiam Wasze nalesniki,... Marzi Krzysiek (Przymorze) - opinia (1) Ten bar ratuje mi życie już od ponad roku. Latem chłodniczek i naleśniki,... Krzysiek (Przymorze) Beznadzieja!!! (1) Zacznę od plusów: bardzo ciekawy, apetyczny wystrój. Miło się spędza czas w... emesso Smacznie i zdrowo (1) Polecam wszystkim, ktorzy za małe pieniądze chcą zdrowo zjeść. Niestety we... agata mintus - opinia (1) Próbowaliście w tym lokalu kurczaka z sosie pieczerkowym? Ja uwielbiam to... mintus Przyjęli zamówienie i nie dostarczyli (1) Bar "A Dong" przyjął ode mnie zamówienie, ale najwyraźniej "zapomnieli"... gdrzyc szkoda czasu (1) Obsługa fatalna. Brak zainteresowania klientem, bardzo długie oczekiwanie na... Aletheia