miła obsługa (1) jedzenie może być,ogółem sympatycznie prócz tego że zimno jak cholera,ale... szakal Od Kierownictwa Restauracji (2) Szanowni Państwo. Serdecznie zapraszamy do naszej nowej restauracji SUBWAY... Przemysław Ciernioch klimatycznie (1) pyszne jedzenie, dobre piwo, fajny klimacik. Ala
bardzooo pozytywnie! (1) jadam w Bio Wayu bardzo często ponieważ pracuję niedaleko. Jestem bardzo... zadowolony klient Słabe jedzenie, choć łady wystrój (2) Niestety pierwsza wizyta w tym lokalu zraziła mnie marną jakością serwowanych... Ire :) (1) Obsługa, nigdzie się z lepszą nie spotkałem. Kiedyś były tam nieuprzejme... Stały klient Tomek - opinia (1) Niestety, o ile dobrze wspominam sopockiego bioway'a przed remontem, o tyle... Tomek polecam (1) dzis zamówiłem kebab na tzw próbe. juz wiem - bede tam dzwonił częściej.... Łukasz skandal! (1) skandalem jet to że dopiero teraz odkryłam ta knajpke!! za niewielkie... Ania jajecznica z rana, zrazik na obiad (1) i tak prawie codziennie :) chyba się uzależniłem. Remik miłe zaskoczenie (1) jestem pod wielkim wrażeniem przystępności cen, wilkości potraw i kompetencji... Maja uwaga na surówki (2) Surówki nie są robione niestety przez Green Way, tylko kupowane w hurtowni.... eksterminator Ceny a jakosc (2) Jedyne co w tym lokalu jest przystepne, to ceny. Zamowilismy zupe... F nelefantino - opinia (1) Najlepsza pizza. Najwiekszy i bardzo smaczny schabowy. Super placki. Ogólnie... nelefantino PRZEPYSZNIE (1) Jestem stałym bywalcem od wielu lat, bywam często w różnych lokalach w Polsce... Macias Od dzisiaj stały klient! (2) Zestawy obiadowe bardzo smaczne, naprawdę można się najeść, w meksykańskich... Miko Jest baaaaaardzo Super!!! (1) Zawsze lubiłem zawitać do tego Baru (bo tak naprawdę to mała przytulna... wowik iza - opinia (1) ogolnie bylo by dobrze gdyby zamowienie ktore mi przywiezli bylo cieple a sos... iza PLUSY I MINUSY (1) + obsługa odpowiada na wszystkie pytania + obsługa potrafi polecić dania +... jolka Jestem zachwycona!!!Polecam!!! (1) Ogólnie wszystko jest super.Od dłuższego czasu jadam głównie w... Stała klientka