Red - opinia (1) bardzo dobre jedzenie jadam tam prawie codziennie polecam ziemniaka mix z... Red Mag - opinia (1) Rewelacyjne jedzenie ,zawsze świeże i duze porcje..warto odwiedzic ten... Mag magia..? nie tym się żywimy.. (1) spędziłem tygodniowy urlop w trójmieście i gdyby nie to, że musimy jeść aby... VanDall
ania (1) nie ma to jak bar mleczny :):):) ania tetek - opinia (1) fajne miejsce, można zjeść i się napić za rozsądną jak na starówkę cenę. mają... tetek mirvahh - opinia (1) Siadasz przy barze, ucinasz sobie pogawędkę... Nieważne kto jest za barem,... mirvahh chepri - opinia (2) Jedzenie ok, nie rzuca na kolana ale smaczne...cena tez przystepna. Za to... chepri oj popsuło się... (1) Z źalem stwierdzam, że się popsuło i to bardzo. Personel wiecznie obrażony,... stała klientka ( z braku innych jeden z lepszych kebabów (1) polecam dokładnie wszystkim , każdy znajdzie coś dla siebie, różnorodność dań... grab Gdzie ta magia ? ! (1) Na stronie tego baru przeczytałam : Zaproponowaliśmy danie, które przez... Iwka Chińska jakość, polska cena. (1) Bardzo miła obsługa, wystrój prawdziwej chińskiej jadłodajni (plastik,... przygodny amator kuchni chińskie beznadziejnie! omijac z daleka (1) radze omijac to miejsce. porcje-owszem wielkie ale co z tego skoro zrobione... c.r beee totalna porazka..nie da sie tego opisac. (1) to miejsce sie strasznie popsuło,kiedys faktycznie bylo ok. jedzenie jest... fuj Świetne jedzenie (1) W Aleppo jest duży wybór kebabów i pit. Wszystkie są bardzo smaczne. Co do... marjusz Barlando! (1) Warto wstąpić, dobrze zjeść za nieduże pieniądze. Moja stała meta na posiłek... Aśka Pychotka! (1) Polecam wszystkim! :D Pani Dorotka jest super :D Wszystko przygotowywane na... Monika OK (1) Jedzenie dobre, lub bardzo dobre. Naprawdę polecam. Jedynie co do wystroju... Marcin ocena (chyba byłego) wieloletniego klienta (1) Od wielu lat znam ten lokal, podobała mi się tamtejsza kuchnia (zwłaszcza... (były) stały klient ketchupem go! (1) niedzielny obiadek,hehe.bylem już w Barze pod Ryba gdy on zaczynał działać i... aziz zadowolona (1) Jestem zadowolona-nawet bardzo.Pomimo,że przyszlismy przed zamknięciem... Sylwia