Rewelacja (1) Nie mogę o tym miejscu powiedzieć niczego złego. Smakuje, prawie zawsze jest... Filip tak sobie (1) ceny trochę wyśrubowane jak na serwowane jedzenie, ale najgorsze były włosy:... jaś fasolka Zadowoleni (1) Przez tydzień stołowaliśmy się / z żoną i dziećmi/ w tym barze. Jedzenie... Jerzy z Piły
OK (1) Bardzo miła obsługa, która sie napracuje bo ruch jest zawsze. Polecam... LS Fajny alternatywa do barów i pizzeri (1) Nie jest to lokal de lux. Wystrój marny. Godziny otwarcia też kiepsko. Tylko... Cleo KLENERKI ŻUJĄCE GUMĘ podczas obsługiwania klienta (1) Generalnie jestem zadowolona, ale odpychający jest fakt, że kelnerki nie... Klusek Bar Syrena najleprzy w trójmieście! (1) Witam wszystkich zainteresowanych. Ekspedientki: taka stała obsługa jak... nn dorota (1) super obsluga dobre jedzenie i tanio jak na Polske pyszna zupa owocowa która... DOROTA co się stało z jedzeniem??? :( (1) Jestem stałym klientem. Przykro mi to stwierdzić, ale jakość jedzenia... Ela Skandaliczna obsługa! (1) Zamówiłem dziś chłodnik i placki ziemniaczane. Chłodnik zjadłem, na placki... Bartosz :) (1) Czysty przypadek, a raczej po prostu głód sprawił, że trafiłem i to w sumie... bywalec Miłe zaskoczenie:-) (1) Od paru miesięcy nie byłam w pizzeri BIS,a tutaj takie miłe zaskoczenie:... Marta super zarcie (1) bylem pierwszy raz na kurczaku z rozna i szaszlyku, ktore byly dobrze... klient Nigdy więcej! (1) Zamawiałem jedzenie z dowozem więc nie oceniam klimatu i wystroju. Obsługa... Paweł P. Omijac szerokim lukiem (1) kupilam dzis kurczaka w w/w barze-jesli barem go mozna nazwac...,mial to byc... klientka Bar u Rogera (2) Polecam wszystkim ! Jedzenie bardzo smaczne pizza kurczak i surówki bardzo... Klient klakier - opinia (1) brawo personel!!!!! klakier Pizza (1) ogólnie dobra tylko twarde ciasto Grisza niesmak (1) W porównaniu z poprzednimi wizytami zauważyłam znaczną zmianę na gorsze. Po... an NIESMACZNE DANIE DNIA (1) Jadamy od czasu do czasu w hiku danie dnia i było raczej dobre , ale... KAROLINA