dorota (1) super obsluga dobre jedzenie i tanio jak na Polske pyszna zupa owocowa która... DOROTA co się stało z jedzeniem??? :( (1) Jestem stałym klientem. Przykro mi to stwierdzić, ale jakość jedzenia... Ela Skandaliczna obsługa! (1) Zamówiłem dziś chłodnik i placki ziemniaczane. Chłodnik zjadłem, na placki... Bartosz
:) (1) Czysty przypadek, a raczej po prostu głód sprawił, że trafiłem i to w sumie... bywalec Miłe zaskoczenie:-) (1) Od paru miesięcy nie byłam w pizzeri BIS,a tutaj takie miłe zaskoczenie:... Marta super zarcie (1) bylem pierwszy raz na kurczaku z rozna i szaszlyku, ktore byly dobrze... klient Nigdy więcej! (1) Zamawiałem jedzenie z dowozem więc nie oceniam klimatu i wystroju. Obsługa... Paweł P. Omijac szerokim lukiem (1) kupilam dzis kurczaka w w/w barze-jesli barem go mozna nazwac...,mial to byc... klientka Bar u Rogera (2) Polecam wszystkim ! Jedzenie bardzo smaczne pizza kurczak i surówki bardzo... Klient klakier - opinia (1) brawo personel!!!!! klakier Pizza (1) ogólnie dobra tylko twarde ciasto Grisza niesmak (1) W porównaniu z poprzednimi wizytami zauważyłam znaczną zmianę na gorsze. Po... an NIESMACZNE DANIE DNIA (1) Jadamy od czasu do czasu w hiku danie dnia i było raczej dobre , ale... KAROLINA polecam (1) Kebab naprawdę smaczny, dużo mięsa i dobre surówki. Obsługa bardzo... Paweł Bardzo żałuję, że nie ma Bio Way w Krakowie... (1) Bardzo żałuję, że nie ma Bio Way w Krakowie. Świetny bar, w przeciwieństwie... Małgosia natalia - opinia (1) Najlepsza chińszczyzna we wrzeszczu. Jedzenie pyszne. Fajnie zapakowane przez... natalia Serdecznie (1) Bardzo miła i przyjemna restauracyjka , żadnych zastrzeżeń :) Patrycja bardzo dobre jedzenie, ale w środku śmierdzi (1) Charakterystyczny wystrój oparty o motywy zespołu The Beatles to pierwsze co... Roy najlepsze kiełbaski w trójmieście (1) najlepsze kiełbaski w trójmieście Magdens Polecam! (1) Jedzonko pyszne! Szczególnie pierś z kurczaka ze szpinakiem :) Odwiedzamy z... Aga