jesli nie masz nic lepszego (1) zamowilismy pizze, ciasto lekko slodkie jak na moj gust, ogolnie ocenia ja na... adam prawdziwe domowe jedzenie (1) po raz pierwszy skorzystaliśmy z usług tego baru i jesteśmy bardzo... IRENA raczej nie (1) a więc to moje spostrzeżenia brudne klejące się stoliki brudna talerze... kitka
... (1) Słuchajcie. Ja nie wiem czy bylem w innym barze niż Wy, ale tam jest jakaś... Klient pizza super, obsługa... specyficzna (1) Zamówiona przez tel. pizza była na prawdę niezła. Ale ewidentnie obsługa/... emmeleila zdecydowanie na plus (1) chociaż panie czasami nie widzą nowych klientów i każą długo na siebie... marta typowe bistro (1) W bistro powinno być szybko, nie drogo i dużo. W tych 2 ostatnich aspektach... kk Nareszcie! Warto! (1) Długi czas skazany byłem na BioWay-a w Gdańsku Głównym, na szczęście jest już... Jacek fantazja (1) jedzenie oki ceny tez AALLEE nie lubie jak ktoś na siłe mi wciska jedzenie... mark Asia Hung - kontakt ? (1) Ktoś może orientuje się jak wygląda możliwość otworzenia kolejnej restauracji... Maciej119 polecam (1) Polecam bar Green Way przy Urzedzie Miasta, lokal jest czysty, bardzo... Krzysiek jestem rozgoryczony...PORAŻKA!!! (1) Namówiła mnie żona, była bardzo głodna, zgodziłem się bo wielokrotnie byłem... kaniasty Świetna Restauracja! (2) Szybko Smacznie i sprawnie : ) Polecam ssnopi Kebab .... (1) Faktycznie kawałki mięsa ogromne, jednak i tak ilość samego mięsa była bardzo... chiflada Szczerze polecam (1) Knajpa bardzo przyjaźnie nastawiona na klienta.Ceny nawet jak dla studenta są... Don Coś super. (1) Zamówiłem kebab na talerzu i porcja przerosła moje najśmielsze oczekiwania... Zadowolony klient polecam wszystkim (1) pyszne duże porcje, fajna obsługa i małe ceny; wielkie dzięki za uczciwość roztargniony spod warszawy Świetny Bar (2) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa i pyszne zimne piwo. Gorąco polecam. Paweł tanio i dobrze (1) Jedna z najtańszych pizzerii, a pizza jedna z najlepszych. Oczywiście nie... pablo Green Way inny niż wszystkie. (1) Green Way przy Urzędzie Miasta to jedyny Green Way w Trójmieście, gdzie o... Robert