czystosc i porzadek (1) polecam ten lokal mozna dobrze zjesc i jest fajna muzyka i klimat. czystosc... szczesciara Skandal (1) Zamówiłem pizzę przez telefon, dostawa trwała około godziny trzydzieści... Sebastian zawiedziony klient (1) Podrzędny bar. Na prośbę o zapalenie światła, właściciel stwierdził, że... była klientka
Polecam (1) Mleczak na prawdę godny polecenia. Pyszne dania w niskich cenach a do tego... Paweł Dobrze, ale nie świetnie... (1) Chodzę do Anatola często, nawet jestem stałą klientką, i bardzo mi się tam... Natalia-z-Gdyni a ja Was bardzo lubię:) (1) chłopaki a ja bardzo lubię Waszą szamkę kiedy nie chcę mi się gotowac,zawsze... Kaśka Przyzwoicie, ale mało... (2) Popieram opinię Don Kichota. Duża porcja w rzeczywistości jest mała. W... Tomasz polecam!!!! (1) Dogodne godziny otwarcia. Rewelacyjny naleśnik z twarogiem, szarlotka... vege Pizzermen robił pizze i grzebał w nosie SKANDAL! (1) Cofnęło mnie i wyszedłem z tej meliny... Jurek super miejsce! (1) zdziwilam sie czytajac komentarz ze surowek malo i ze zimne... ja dostaje tam... Ania I tak, i nie... (1) Pierwszy raz trafiłam tam jakoś na początku 2011 roku. Zabrał mnie tam... Gość Polecam (1) Z czystym sumieniem moge polecic, byłam pierwszy raz i jestem zachwycona... bastrzel Smaczne małe menu:) (1) Bardzo przyjemnie wieczorkiem po imprezce zakąsić taki makaronik. Polecam... K Wielka poracha (1) zamówiłam pizze ale tragedia normalna porażka na Jadwigi są dwa lokale z... Iza wiking suuper miejsce:) (1) bardzooo bardzoooo jestem na tak!!!!!!!!!!!!!!super miejsce do spotkań ze... ja nie zgadzam się z powyższą opinią (1) byłam podczas weekendu majowego w tej knajpce codziennie z rodziną i wszyscy... Maja Stankiewicz o.k (1) o.k ork434 beznadzieja (2) brzydko, chaotycznie, małe porcje za dość wygórowaną cenę jak za takie słabe... niezadwolona polecam (1) Smaczne dania ,niskie ceny.Jedyny minus to wystroj. Joa Świetne! (1) chodzę tam często, nie rozumiem komentarzy ponżej, jedzienie jest super !!!!!... indy