Toaleta (1) Witam.Byłem w Karmazynie z moją żoną i kolegą 22.06.11 .Wszystko byłoby ok... bologdansk pychotka :) (1) Jedzonko naprawdę swietne i takie domowe. Polecam szczególnie... Aga Ten Subway jest super (2) Jadłem kiedyś w Madisonie i nie byłem zachwycony, Subway we Wrzeszczu jest o... Michał
Bardzo dobra pizza (1) Z usług Rugbusia korzystam prawie codziennie i uważam że pizza jest naprawdę... studentka Pełna klapa (2) Pizza niby 32cm a dostarczyli 26cm. Zadzwoniłem o 16.30, dostałem PO 18.00... Tudent kurczak w ziemniaku Ali (1) Odwiedziliśmy ten lokal pierwszy raz w nowej lokalizacji, wszystko gra,... stałe klientki Przepysznie:) (1) To byłą moja pierwsza wizyta w Harcówce i napewno nie ostatnia !:) Wyśmienite... Monika Polecam naprawde warto (1) Witam po prostu jestem w wielkim szoku dawno nie jadłem tak pysznego... Łukasz Orłowski czystosc i porzadek (1) polecam ten lokal mozna dobrze zjesc i jest fajna muzyka i klimat. czystosc... szczesciara Skandal (1) Zamówiłem pizzę przez telefon, dostawa trwała około godziny trzydzieści... Sebastian zawiedziony klient (1) Podrzędny bar. Na prośbę o zapalenie światła, właściciel stwierdził, że... była klientka Polecam (1) Mleczak na prawdę godny polecenia. Pyszne dania w niskich cenach a do tego... Paweł Dobrze, ale nie świetnie... (1) Chodzę do Anatola często, nawet jestem stałą klientką, i bardzo mi się tam... Natalia-z-Gdyni a ja Was bardzo lubię:) (1) chłopaki a ja bardzo lubię Waszą szamkę kiedy nie chcę mi się gotowac,zawsze... Kaśka Przyzwoicie, ale mało... (2) Popieram opinię Don Kichota. Duża porcja w rzeczywistości jest mała. W... Tomasz polecam!!!! (1) Dogodne godziny otwarcia. Rewelacyjny naleśnik z twarogiem, szarlotka... vege Pizzermen robił pizze i grzebał w nosie SKANDAL! (1) Cofnęło mnie i wyszedłem z tej meliny... Jurek super miejsce! (1) zdziwilam sie czytajac komentarz ze surowek malo i ze zimne... ja dostaje tam... Ania I tak, i nie... (1) Pierwszy raz trafiłam tam jakoś na początku 2011 roku. Zabrał mnie tam... Gość Polecam (1) Z czystym sumieniem moge polecic, byłam pierwszy raz i jestem zachwycona... bastrzel