Kiedyś wszystko musi być byle jakie tak jak w tym barze (2) Znam ten bar od wielu lat bo często tam zaglądałem ale to co zastaję ostatnio... no name wystrój (2) jest wszystko wporządku,fajne jedzonko,atmosfera sympatyczna ale! fajny... Monia pychotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) tu można zjeść porządny obiad samkiem przypomina obiadki u babci mniam... głodomorek
surowe mięso (1) Mój de vollaile był surowy w środku. W dodatku "miła" kelnerka zachowywała... Zbig będę częściej wpadał (1) Rewelacyjne danie z zupą, szkoda że bez kompotu za bardzo rozsądną cenę,... Krzyś z żoną Wysokie opłaty za WC (1) Wszystko niby fajnie, pięknie... żarcie dobre, obsługa o.k. ale pobieranie 2... Bartek Pozdrawiam Panią przy telefonie... . . (2) Bardzo uprzejma Pani obsługuję zamówienia na telefon, Gratulacje za... Piotr Ch. jak dla mnie super! (1) Jak to bywa na wakacyjnych wyjazdach chce się zjeść coś nowego i dobrego, po... Kathia OK Sokół (1) Odwiedziłem bar Sokół w poniedziałek wieczorem.W środku zastałem sporą ilość... Macias dla wielbicieli celulozy w potrawach (2) potrawa z cieciorki - z dodatkiem w postaci sporego kawałka zużytego papieru... byly klient bee (5) kupowałem kebaba na talerzu kilkanaście razy i był wyśmienity ale to co mi... andi Zielony Smok (1) Polecam wszystkim tym którzy chcą dobrze i w miarę tanio zjeść :) Placek po... brydzia A-dong (1) Jadam w A-dongu od wielu lat, jeszczę przed remontami i jak można było zjeść... Janek kielbasa pepperoni to zwykly serdelek podsmazony na patelni (1) Wlasnie siedze w restauracji z moja ukochana ktora postanowilem zabrac w... BOrut Cyrk kompletna tragedia (6) Wybralam sie z moim chlopakiem do tego Baru kolo godziny 20. Nie bylismy... rozczarowana Nie polecam! (1) Jedzenie niesmaczne, mało, wysokie ceny. Jeszcze nie trafiłam na nieuprzejmą... Emi Smutne miejsce z niską wibracją. Jedzenie marniutkie, obsługa tragiczna (ręce opadają). (2) Nie polecam nikomu - omijać szerokim łukiem, podobnie zresztą jak i pozostałe... veganspirit feliks - opinia (1) bardzo smaczne jedzonko, trochę małe dania. Ostatnio na danie dnia trzy dni... feliks POZYTYWNIE ZASKOCZONA (1) Odwiedziliśmy bar całą rodzinką. Pierwsze wrażenie naprawdę pozytywne-... gucii Jeden z najlepszych lokali kebap w Trójmieście :) (1) Ładny i czysty lokal, miła obsługa oraz ciekawe propozycje menu. Kebap... firewater