trolik - opinia (1) Bardzo dobre soki oraz koktajle - ostatnio próbowałem "śniadanko" - choć raz... trolik Mała Karczma w końcu padła (1) Informuję wszystkich iż restauracja Mała Karczma właśnie przestała istnieć. GreG Babci urodziny (2) Bardzo ładnie nakryty stół, impreza na 20 osób, obsługa bez zastrzeżeń, menu... klient
durum pita super (1) durum pita super Dariusz Zmienic kucharza. (1) Jadłem w tym barze kilka razy bo mieszkam niedaleko, a ze sam mieszkam nie... sasiad Jest nieźle! (1) Byłam ze znajomymi pierwszy raz w sobotę, jak tylko weszliśmy obsługa... Daria Super punkt (1) G-E-N--I-A-L-N-E! Soki pyszne, próbowałem już chyba wszystkich. Gorąco... Tomek Polecam! (1) Ceny - bardzo przystępne; jedzenie - bardzo smczne; porcje - mogłyby być... M. KWANDRANS NAJLEPSZY! (1) Jedzenie wyśmienite- duże porcje,świeżość,ładnie podane a ceny przystępne.... Krzysztof To moje ulubione miejsce w Gdyni (1) Na prawdę polecam! Lubię prawie każde danie, nie wszystkiego jeszcze... BioOna Super! (1) W końcu w Gdyni można zjeść szybko i niekoniecznie kebaba ;)) Makaron z sosem... Makaroniada Śledzik for everyone :) (1) W samym sercu Monciaka śledzik wymiata :) Dobry na beforek, afterek jak i... Ewelina BIOWAY GDYNIA (1) Pyszne potrawy , duże porcje, obsługa rodzinna i rodzinna atmosfera.... Remus Marzylem o Chińczyku (1) Ciesze się, że mamy teraz tak blisko. Obsługa i jakość na najwyższym poziomie. gdańszczanin Ela - opinia (1) Jestem trochę zdziwiona ilością negatywnych komentarzy, tym bardziej, ze nie... Ela Smakowicie i ładnie (1) Świetne, świeżutkie jedzonko. Fantastyczna kawa. Przemiła obsługa. Domowa,... smakosz śledzikomaniaki :P (1) idac do kina z grupka znajomych a bylo to 20.02 zostalismy zaczepieni na... sledziomaniaczka Porażka (1) Oceny powyżej są pisane chyba przez samych właścicieli lub na ich polecenie.... Radoslaw nieprawdziwe informacje na stronie!!! (2) Wchodząc na stronę baru jest wyraźnie napisane że jedzenie dowożą na telefon... Niezadowolony niedoszły klient Obiektywnie (2) Tanio i smacznie do tego piwo Specjal po 4 zł. Menu jest b szerokie dlatego... Lokob