KWANDRANS NAJLEPSZY! (1) Jedzenie wyśmienite- duże porcje,świeżość,ładnie podane a ceny przystępne.... Krzysztof To moje ulubione miejsce w Gdyni (1) Na prawdę polecam! Lubię prawie każde danie, nie wszystkiego jeszcze... BioOna Super! (1) W końcu w Gdyni można zjeść szybko i niekoniecznie kebaba ;)) Makaron z sosem... Makaroniada
Śledzik for everyone :) (1) W samym sercu Monciaka śledzik wymiata :) Dobry na beforek, afterek jak i... Ewelina BIOWAY GDYNIA (1) Pyszne potrawy , duże porcje, obsługa rodzinna i rodzinna atmosfera.... Remus Marzylem o Chińczyku (1) Ciesze się, że mamy teraz tak blisko. Obsługa i jakość na najwyższym poziomie. gdańszczanin Ela - opinia (1) Jestem trochę zdziwiona ilością negatywnych komentarzy, tym bardziej, ze nie... Ela Smakowicie i ładnie (1) Świetne, świeżutkie jedzonko. Fantastyczna kawa. Przemiła obsługa. Domowa,... smakosz śledzikomaniaki :P (1) idac do kina z grupka znajomych a bylo to 20.02 zostalismy zaczepieni na... sledziomaniaczka Porażka (1) Oceny powyżej są pisane chyba przez samych właścicieli lub na ich polecenie.... Radoslaw nieprawdziwe informacje na stronie!!! (2) Wchodząc na stronę baru jest wyraźnie napisane że jedzenie dowożą na telefon... Niezadowolony niedoszły klient Obiektywnie (2) Tanio i smacznie do tego piwo Specjal po 4 zł. Menu jest b szerokie dlatego... Lokob Paskudztwo (1) Wczoraj miałem okazję jeść w Anatolu,bardzo miła i szybka obsługa,zamówiłem... Wojciech Polecam! (1) Pyszne ziemniaki w przystępnych cenach do tego duże porcje, miłe kelnerki no... Klientka ale numer w srodku sopotu (1) Niewiarygodne.wszedlem przez przypadek i maja juz stalego klienta tomek SUPER miejsce z pysznym jedzeniem, bardzo miła obsługa i niskie ceny, polecam!!! (1) SUPER miejsce z pysznym jedzeniem, bardzo miła obsługa i niskie ceny, polecam!!! Marcelina fajny bufet z bardzo miłą obsługą (1) Do bufetu trafiłam przypadkiem przy okazji rozmowy kwalifikacyjnej w sprawie... zadowolona klientka Super i tanio !!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim miłośnikom dobrego smacznego i polskiego jadła.... ivo Pycha (1) Makaron rewelacja po prostu, polecam wszystkim na prawdę świetne miejsce! Domi Było bardzo dobrze, ale niestety - było ... (3) Jestem ... tzn. byłem stałym klienetem baru Tip-Top. Praktycznie jadłem tam... kam