ceny w górę, jakość w dół (2) Jeszce w zeszłym roku byłem stałym klientem... niestety ostatnimi czasy w... rozczarowany Nareszcie (1) Nareszcie odnalazłem swoje miejsce w trójmieście, szukałem go długi czas... Mały Szary Człowiek Dobry wybor na codzienne obiady (1) Polecam bardzo sympatyczna obsluge i rozbudowane codzienne menu. Pracuje... mm
Asia - opinia (1) Duże męskie porcje. Bardzo miła obsługa i indywidualne podejście do klienta. Asia bardzo dobre jedzenie (1) Wszystkim polecam, bardzo dobre jedzenie, ładnie podane, smaczne i duże porcje. Aga Zniesmaczona (1) Byłam stałą klientką "KWADRANSA" ale już nie będę. Dzisiaj miarka się... Edyta z Gdyni wizyta z kuponem z klubu znieżek (1) Do odwiedzenia Orient Express skłoniła mnie atrakcyjna oferta na klubie... Magda BOMBA!! (1) Odwiedziłam Jadalnie z okazji "weekendu za pół ceny" i już zostanę stałą... Karolina Do niedawna jedzenie prawie idealne (3) Asia Hung, czyli najlepsza kuchnia azjatycka w Trójmieście. Jeszcze jakiś... Dar Wyśmienity ziemniaczek! (2) Muszę powiedzieć że tak podanego ziemniaka nie widziałem, jest po prostu... Josh Najlepsze cupcakes na sweetie (1) Magnolia jest dla mnie miejscem zaczarowanym i oaza spokoju, gdzie mozna... what if... Porażka na całej linii (1) Najgorszy bar mleczny, w jakim jadłam! Obsługa fatalna i niemiła, toaleta... Karolina Pysznie ! (1) Skorzystałem dzisiaj z oferty "Rozsmakuj się w Gdańsku czyli weekend za pół... Adrian M. Cudowne babeczki (2) Jestem stałą klientką Magnolii i choć odwiedzam ją dość często za każdym... Dominika stały gość - opinia (1) Kolejny przykład na to że dużo zależy od ludzi -gratuluje doboru... stały gość Pysznie i niedrogo (1) Polecam Green Way na Abrahama, bardzo fajne miejsce, potrawy dobrej jakości,... Marta student (1) kebab nie mrożony to gwarant swiezosci,jak kebab swiezy tylko aleppo arek super (1) Byliśmy dzisiaj ze znajomymi na popołudniowym piwku. Bardzo klimatyczne... Kalinka Tego brakowało w Sopocie (1) Byłem po raz pierwszy wczoraj ze znajomymi. super ceny i uprzeja obsługa.... Mateusz fajny bar (1) polecam milosnikom piw nie pasteryzowanym ,mile czyste miejsce jakich malo na... janek