Najlepszy w Polsce bar "Green Way" (1) Uważam bar sieci "Green Way" w Gdyni przy ul. Piłsudskiego za najlepszy w... Aldona Agata - opinia (1) Super super super,oby tak dalej :) lokal,obsługa,wystrój,menu świetne :) Agata BIOWAY (2) Cieszę się,że taki bar powstał,bardzo lubię do niego przychodzić z całą... Edyta
Mniej niż ZERO (1) Byłem i wyszedłem! Posiadałem kupon kupiony na portalu zakupów grupowych.... Były klient Zamówienie pzrez telefon (1) Miły spokojny głos, pomocna pani, szybka dostawa. Miła obsługa. Nie wiem jak... Andrzej Kozłowski przyjemna miejscówka (1) W mojej ocenie najlepszy pub w Sopocie pod względem szerokiego asortymentu... Piotr z Gdańska Polecam gorąco (1) Korzystam regularnie, odkąd pamiętam i jestem bardzo zadowolony. Zawsze jest... Lech Skandaliczne zachowanie szefa (1) Na obiad czekałam 1 h. Moi znajomi, którzy zamawiali przede mną i po mnie już... IJ ceny w górę, jakość w dół (2) Jeszce w zeszłym roku byłem stałym klientem... niestety ostatnimi czasy w... rozczarowany Nareszcie (1) Nareszcie odnalazłem swoje miejsce w trójmieście, szukałem go długi czas... Mały Szary Człowiek Dobry wybor na codzienne obiady (1) Polecam bardzo sympatyczna obsluge i rozbudowane codzienne menu. Pracuje... mm Asia - opinia (1) Duże męskie porcje. Bardzo miła obsługa i indywidualne podejście do klienta. Asia bardzo dobre jedzenie (1) Wszystkim polecam, bardzo dobre jedzenie, ładnie podane, smaczne i duże porcje. Aga Zniesmaczona (1) Byłam stałą klientką "KWADRANSA" ale już nie będę. Dzisiaj miarka się... Edyta z Gdyni wizyta z kuponem z klubu znieżek (1) Do odwiedzenia Orient Express skłoniła mnie atrakcyjna oferta na klubie... Magda BOMBA!! (1) Odwiedziłam Jadalnie z okazji "weekendu za pół ceny" i już zostanę stałą... Karolina Do niedawna jedzenie prawie idealne (3) Asia Hung, czyli najlepsza kuchnia azjatycka w Trójmieście. Jeszcze jakiś... Dar Wyśmienity ziemniaczek! (2) Muszę powiedzieć że tak podanego ziemniaka nie widziałem, jest po prostu... Josh Najlepsze cupcakes na sweetie (1) Magnolia jest dla mnie miejscem zaczarowanym i oaza spokoju, gdzie mozna... what if... Porażka na całej linii (1) Najgorszy bar mleczny, w jakim jadłam! Obsługa fatalna i niemiła, toaleta... Karolina