Jedna z lepszych "starówkowych" knajp (1) Pomimo kilku ostatnich negatywnych komentarzy wybraliśmy się z mężem do KOS'a... Sylwia anna - opinia (1) Placek po cygańsku okropny!!!!! Jeżeli ktoś lubi dobrze zjeść to proponuje... anna porażka (1) Tragedia. Był wieczór ale klienci jeszcze byli, pani kelnerka podeszła dość... Zosia
Jedyna taka (2) Szkoda że już tylko Vinifera ostała się w takim starym klimacie. Nie ma ani... Ryszard Porażka (1) Chodziliśmy regularnie do Kosa bo było dobre jedzenie, stosunkowo niedrogie i... Olsen_gda Tego mi brakowało (1) Miło, że Sopot się zmienia w tym kierunku. Miałem już trochę dosyć samych... Michele Słabo. (1) Lubię kuchnię orientalna, nawet bardzo. Staram się odwiedzać każdą nowo... Marek. POLECAM Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ (1) Naprawdę pyszne jedzenie, jadłem gyrosa w bułce z czosnkiem, rewelka adrian79 Bar - "rodzynek" (2) Zwiedzając Stare Miasto, lub tak jak ja jestem zmuszony pracować w jego... aloyzy-pomponik ŚLEDZIK DANCE (1) Takiego lokalu w Sopocie brakowało.Ceny bardzo przystępne, obsługa bardzo... bogusław Moje ulubione miejsce na spędzenie popołudnia/wieczoru (1) W końcu znalazłam miejsce, które bez zastanowienia mogę wskazać jako... kkk długo czekac na..ziemniaka (1) Czekałem na potrawe 40min, a ta specjalność to zwykły duzy ziemniak, z sosem... egon Miłe spędzenie czasu wraz z rodziną (2) Zawsze szukałem takiego baru do którego można przyjść z całą rodziną, nie... chłopak MOŻE BYĆ ale ..... (1) Moi drodzy, chęć spróbowania nowego piwa wielka. Piwko OK. Do piwka... ann Kolejne dobre miejsce na ziemi! (2) Uśmiechnięta obsługa, przepyszny tatar i cała reszta zakąsek! Do tego... madeleine.k Szkoda (1) Zaprowadziłem znajomych do nowego browaru na wejsciu spotkalismy kilku... mk Lepsze niż Poczta Kwiatowa ! (1) Rewelacja ! Smakowite tajskie potrawy okraszone wspaniałą obsługą ! Dania z... Tomasz Olszak Ziemniaki dają radę (1) Każdy mój pobyt w Gdańsku jest przyprawiony odwiedzeniem tej restauracji.... Stały klient z Warszawy BEZNADZIEJA to za mało!!! (4) W dniu dzisiejszym byłam z rodziną w tut. Barze. Obsługa nie rozumie, co... Joanna REWELACJA :) (1) Dla mnie rewelacja, smacznie, czysto i mega tanio, zimny browar 0,5l po 6PLN,... yvs11