Warto odwiedzić (1) Schludne miejsce, bardzo przystępne ceny, porcje ok, mały wybór, brak... A Pozytywnie (1) Miejsce przyjemne, obsługa sympatyczna. Nie każde danie wypełnia talerz po... A JAKOŚĆ ODESZŁA!!! (1) Jestem stałą klientką Bary pod Rybą, w którym goszczę średnio raz w miesiącu.... Anna P.
Jestem na tak... (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń.. Tortilla meksykańska, pyszna. Spróbowałam też... DC Dobre jedzenie (1) Schabowy z ziemniakami i surówką oraz pierogi z mięsem o kompot. Przystępna... :) Zamówienie w ,,Bar Żuławski" (1) Niestety nie mogę wyrazić pozytywnej opinii o tymże Barze. Jedzenie, które do... Klientka świetne piwo i ciekawe wnętrze (2) bardzo dobre piwo robione na miejscu, niepowtarzalny wystrój wnętrza, świetne... DS Nie radzą sobie (1) Zamowilem łososia. Powiedziano mi ze czas oczekiwania to pól godziny. Mimo to... Kris porażka (1) ZNAKOMITE jasne piwo w bardzo wysokiej cenie. nieciekawe menu, niezbyt... Krzy$iek Jedna z lepszych "starówkowych" knajp (1) Pomimo kilku ostatnich negatywnych komentarzy wybraliśmy się z mężem do KOS'a... Sylwia anna - opinia (1) Placek po cygańsku okropny!!!!! Jeżeli ktoś lubi dobrze zjeść to proponuje... anna porażka (1) Tragedia. Był wieczór ale klienci jeszcze byli, pani kelnerka podeszła dość... Zosia Jedyna taka (2) Szkoda że już tylko Vinifera ostała się w takim starym klimacie. Nie ma ani... Ryszard Porażka (1) Chodziliśmy regularnie do Kosa bo było dobre jedzenie, stosunkowo niedrogie i... Olsen_gda Tego mi brakowało (1) Miło, że Sopot się zmienia w tym kierunku. Miałem już trochę dosyć samych... Michele Słabo. (1) Lubię kuchnię orientalna, nawet bardzo. Staram się odwiedzać każdą nowo... Marek. POLECAM Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ (1) Naprawdę pyszne jedzenie, jadłem gyrosa w bułce z czosnkiem, rewelka adrian79 Bar - "rodzynek" (2) Zwiedzając Stare Miasto, lub tak jak ja jestem zmuszony pracować w jego... aloyzy-pomponik ŚLEDZIK DANCE (1) Takiego lokalu w Sopocie brakowało.Ceny bardzo przystępne, obsługa bardzo... bogusław Moje ulubione miejsce na spędzenie popołudnia/wieczoru (1) W końcu znalazłam miejsce, które bez zastanowienia mogę wskazać jako... kkk