rewelacja (1) polecam kebab z baraniny i gulasz z baraniny. rewelacja. na temat innych... Łukasz Gregory - opinia (1) Tam jest po prostu Super :) Gregory Polecam (1) Jesteśmy z mężem stałymi klientami. Zawsze, jak odwiedzają nas znajomi z... kipiska
Super miejsce (1) Trafiliśmy z mężem do Pyry przez przypadek. Zachwycił nas pomysł i jakoś dań.... Marysia Super jedzenie (1) Dnia wczorajszego kupiłem dwa Twistery których nie ma co porównywać z KFC.... gdynia84 poznanska pyrka (1) super ze w gdansku nam tez otworzyli Pyra Bar, bylam w nim tez w poznaniu i... A. dobra rada (1) Byłem w kilku barach z ziemniakami, ale czegos takiego jeszcze nie widziałem.... Łukasz jest git (1) nie ma co za dużo pisać ;) wszystko tak jak być powinno... baburabu lubię :) (2) Byłam tu pierwszy raz, przypadkowo, przy okazji wizyty w przychodni i... Mariola Super, super i jeszcze raz super (1) Świetne miejsce - niedrogo, w centrum, pysznie, przemiła obsługa - polecam na... ola Najpaskudniejszy makaron jaki jadłam... (1) Rozumiem, że 8-14 zł to nie jest wygórowana cena, ale ten makaron zasłużył... bleh Nowość na plus (1) Zamówiłam zestaw Hot Wings - smak bardzo ok (super panierka), szybka dostawa.... Emilia Polecam! (1) Zamówiliśmy twistery i największy kubełek. Mega duże porcje i dwie puszki... Aga Polecam (1) Obsługa rewelacyjna, fajne menu , no i piwo z browaru Amber - co nie jest... Krycha POLECAM!!! (1) Bardzo fajny pomysł, trafiłam tam przypadkiem i już wiem, że będę w Pyrce... aga Wypas jadło!!! (2) Jeśli ktoś chce naprawde dobrze zjesc polecam Statyv(Burgerownia) Kucharz... Metronum Normalnie nie oceniam ale to miejsce zasluguje na ocene (1) Zlozylismy zamowienie, dostalismy tylko polowe zamawianych dan, a o drugiej... Para fajna atmosfera, dobra jakość w przyjemnej dla kieszeni cenie (1) Powiem szczerze,że jestem pod dużym wrażeniem tego miejsca. Ceny rewelacyjne,... zadowolony klient Jadalnia Pod Zielonym Smokiem (1) Idealne miejsce dla osób, które nie chcą wydać dużo pieniędzy a zjeść... Monika Najlepsze burgery w mieście... (1) Byłam, bywam i będe bywać w Statyvie.Pyszne świeże jedzonko, fajna atmosfera,... Kikan