Jestem zachwycony! (1) Szukałem miejsca gdzie mógłbym zjeść w centrum miasta i przechodząc koło... piter12 Niesty zawód (1) Do amsterdamu przychodzilismy od samego początku ale to jak zostalismy... Niezadowolony gość Niestety zawód... (1) Do amsterdamu przychodzilismy od samego początku ale to jak zostalismy... Niezadowolony gość
bistro kos na piwnej gdańsk (1) żeberka zimne, frytki zimne, surówki takie sobie, kotlet z serem do kitu,... klient Widać pociąg nie wystarczy (8) Jak sama nazwa wskazuje, specjalnością zakładu powinien być makaron,... Gjubbi Kebabka - polecam!!! (1) Dobre jedzenie, miła obsługa, super ceny. G.K. :) Anka - opinia (1) bardzo przyjemny klimat, ceny niedrogie i jedzenie przepyszne, będę zaglądać... Anka Kto u Kosa kupuje ten w domu nie gotuje (1) Pod takim hasłem reklamują się Delikatesy Kos. Niestety karta upoważniająca... jacek Koszmar (1) Naprawde nie polecam tego jedzenia jeśli ktoś szanuje swój rzołądek i chce... Niezadowolony rewelacja (1) polecam kebab z baraniny i gulasz z baraniny. rewelacja. na temat innych... Łukasz Gregory - opinia (1) Tam jest po prostu Super :) Gregory Polecam (1) Jesteśmy z mężem stałymi klientami. Zawsze, jak odwiedzają nas znajomi z... kipiska Super miejsce (1) Trafiliśmy z mężem do Pyry przez przypadek. Zachwycił nas pomysł i jakoś dań.... Marysia Super jedzenie (1) Dnia wczorajszego kupiłem dwa Twistery których nie ma co porównywać z KFC.... gdynia84 poznanska pyrka (1) super ze w gdansku nam tez otworzyli Pyra Bar, bylam w nim tez w poznaniu i... A. dobra rada (1) Byłem w kilku barach z ziemniakami, ale czegos takiego jeszcze nie widziałem.... Łukasz jest git (1) nie ma co za dużo pisać ;) wszystko tak jak być powinno... baburabu lubię :) (2) Byłam tu pierwszy raz, przypadkowo, przy okazji wizyty w przychodni i... Mariola Super, super i jeszcze raz super (1) Świetne miejsce - niedrogo, w centrum, pysznie, przemiła obsługa - polecam na... ola Najpaskudniejszy makaron jaki jadłam... (1) Rozumiem, że 8-14 zł to nie jest wygórowana cena, ale ten makaron zasłużył... bleh