Super lokal, świetna rybka (1) Lokal odwiedziłem z rodziną. Duży pozytyw za atmosferę i jakość dań. Mimo... Tomek bylem dwa razy (1) wiadomo ze te bary to pozostalosc po prl totez niektore baby pracujace tam... michal Duże porcje? (2) Kebab za 16 zł w ćwiartce bułki ? Fakt był "nafaszerowany" ale w kiepski... EKbab
Polecam (1) Może i nie jest ekskluzywnie ale to idealne miejsce dla studentów, ceny piwa... szklany Super kurczaki z rożna i pyszny kebab (1) Chodzę do kebabki często, jedzenie bardzo dobre i tanie. Można kupić za 5 zł... Agata pychota! (1) idealna miejscówka na niczego sobie pyraróżności, na piwko i obiad z... orz family POLECAM!!!!!!! (1) Smacznie, niedrogo, szybko i świeżutko - wszystkie potrawy robione na bieżąco... Ewa Polecam! (1) Pyszne jedzenie, fajna miejscówka, urocza obsługa. Dobra alternatywa dla... Jagoodka polecam (1) z kategorii fast food w Gdyni nie ma drugiego takiego miejsca. Czekamy... antek Jestem zadowolony (1) Witam, wszedłem tu by napisać super komentarz. Gdy przeczytałam te dwa... Marcin Rewelacja (1) Pierożki pychota jak z babcinego stołu.. ciasto mięciutkie, delikatne takie... Piotrek Wielkie rozczarowanie. (4) Po pierwszej wizycie (tuż po otwarciu) powiedziałam sobie, że już nigdy... Hanna Paulina90 - opinia (1) dobre jedzenie i szybkie, miła obsługa, wystrój lokalu bardzo przyjemny Paulina90 polecam!!! (1) Pysznie i tanio. Brawo dla kucharza :) Na pewno odwiedze jeszcze nie raz!! emka super kebab (1) Jadłem już kebaby u Turasów nie raz i były naprawdę super . Ten kebab w... MACIEJ Rewelacja (1) Bardzo miło i smacznie! Agnieszka jedno z ulubionych miejsc w Sopocie (1) jedno z ulubionych miejsc w Sopocie Ell POLECAM !!! (1) Zachęcam wszystkich do odwiedzenia Baru Karmazyn. Przekonałam się o tym już... Ania Szybki i niedrogi, pyszny obiad! (1) Planowałam z moim partnerem wyskoczyć na coś do jedzenia po długich zakupach... limonka Niebo w gębie! (1) Właśnie wróciliśmy z mężem z PyraBaru. Zupą dzisiejszego dnia był krupnik,... Monika