To już nie bar ,a speluna , (2) Nie miał bar siły przebicia jedzeniem ,poA WIERNYMI TEGO BARU BEDĄ JEDYNIE... BYLY KONSUMENT pierwsze wrazenie OK -> poźniej rozczarowanie (4) Kiedy byłem pierwszy raz było OK. Dziś jednak moje zdanie na temat lokalu... Paul...7 lat w gastro R - opinia (1) Polecam wszystkim... Super jedzonko,super cena i super obsługa ;) R
dno (1) Niestety po raz kolejny się zawodem. Ceny do ilości zdecydowanie za wysokie.... gaweł Smacznie, tanio, i miło (1) Jadam w "pociągu" raz na jakiś czas kiedy mam chęć na makaron. Bardzo lubię... Polka Jestem tam zawsze :) (1) Zawsze, prosto z pociągu ze Szczecina, idę do Pociągu do Makaronu :).... eeefffaaa Rewelacja (1) Gorąco polecam makarony w tym Pociągu, są przepyszne, świeże, szybko... Karolina Polecam :) (1) Do "Pociągu" chodzę średnio raz w tygodniu i muszę przyznać, że uwielbiam to... Stałą klientka Coś okropnego ! (1) Najgorszemu wrogowi nie podałabym takiego.......czegoś. Poziom jedzenia sięga... zniechęcona! Byłem , jestem w szoku :-)))) (3) Ale numer.Wchodzę a tam duuuże piwo 0,5l tylko 4 zl. lokal ogarniety ,... Roman lepiej? już było... (1) niestety, nie byłem w Kosie trochę czasu, ale ostatnio wizyta zmieniła moje... A.G. Nowa Pizzernia (1) Warto ją odwiedzić Jest czysto i miło Pizza jest smaczna i tania!! Obsługa... medzer NIE POLECAM (1) Miałem dziś nieprzyjemność zamówić w poczekalni "zapiekankę ziemniaczaną", na... Pracownik ABP Uwielbiam Aleppo! (1) To zdecydowanie najlepszy fastfood w Trójmieście. Zawsze świeże mięsko,... Monika Ziemniaki w nie najlepszym wydaniu (1) Zawiodłam się, ponieważ dużo pochlebnych opinii słyszałam o Pyra Bar. Zupa... Magda Arkadiusz Wójtowicz - opinia (1) sola z sosem z kurek - rewelacja, + kominek świetna sprawa w zimowe dni... Arkadiusz Wójtowicz Alleppo - Farafel (1) Niby fastfood, ale bardzo przyjemny, jadłem dużego Farafella z sosem ostry,... borko bio way galeria (6) Jedząc tam po raz trzeci zastanawiam się co ten bar ma wspólnego z innymi... niezadowolony klient swieta (1) bylem z dziecmi niedawno w fabryce sw Mikolaja i ku mojemu zaskoczeniu... Sebastian BAR NA~WYSOKIM POZIOMIE (5) Jestem stałą klientką w barze na ulicy Wały Jagiellońskie i zawsze wszystko... Justyna