Dramat - właścicel (3) Byliśmy na meczu Polska - Czechy, oglądaliśmy mecz z rzutnika. Na początku... Niezadowolona Cheeseburger z bekonem (1) Za barem sympatyczny, wesoły gość, zaproponował nam ww danie. Burger... Toster Jedzenie fatalne (1) Nikomu nie polecam tego miejsca. W rozumieniu osób przyrządzających tam... Misia
Dziwne podejście (1) Wybrałem się tam z kolegą - było to nowe miejsce dla nas. Sam pomysł... Piotr polecam (1) Bardzo przyjemne miejsce. Piękny widok na morze. Kameralna atmosfera. Ciekawe... IM SUPER JEDZONKO (1) Nie jest po pierwsza jadłodajnia jaką odwiedziliśmy po "rewolucjach" i... SLAWICZ iga - opinia (1) Chciałabym polecić innym bar Bioway w Galerii Bałtyckiej. Zauważyłam że jest... iga Rozczarowanie (1) Byłam dzisiaj w tym barze bo tak raczej należy nazwać ten lokal panie były... Aga Kamila - opinia (1) Widać, że obsługa jest nowa, ale bardzo sympatyczna i uprzejma. Chodzę tam... Kamila rozczarowany (3) witam czesto przychodze do baru na swiezego fileta z dorsza jest naprawde... anonim Przyjezny - opinia (1) Pierwszy raz jadłem w tym lokalu i określam, iż bardzo miła obsługa potrawy... Przyjezny Rybko wróć (1) Kiedyś, gdy w tym miejscu stało budą socjalistyczna z rybami była fladra na... rano63 Cd (1) Zrezygnowaliśmy z dalszego zamówienia. Dość często korzystamy z trójmiejskich... Joanna Klienci mniej i bardziej ważni (1) wczoraj kolejny raz próbowałam zjeść w Tapas Rybka; poprzedni raz był... Joanna Wrażenia (1) Po wyemitowaniu Programu Kuchenne Rewolucje postanowiliśmy z koleżanką że... Rafał Wszystko okey (1) Bardzo miła obsługa. Zupa pomidorowa zdecydowanie za intensywna w smaku jak... Piotr Zdecydowanie POLECAMY! (1) Wygraliśmy zaproszenie na trojmiasto.pl - pewnie inaczej nigdy byśmy tam nie... DŁS NIGDY WIĘCEJ!! (1) Zaczne od obsługi: na wstępie nawet "dzień dobry" nie było, w czasie... Leszek Stróżyk wrażenia po rewolucjach... (1) ... z zainteresowaniem oglądalm rewolucje baru pod rybką w "naszym"... ell polecamy! (1) bardzo miła obsługa, klimatycznie i słonecznie:)jedzonko smaczne...i duże... Doli