Smacznie!!! (1) Byliśmy dwa razy w Zagrodzie Rybackiej - najpierw na rybce później pierogach.... Ewa Szybko i tanio, ale niezbyt smacznie (1) Jadłam tam sos boloński, smakował jak z torebki. Trafiłam może na dwie małe... Zosia Pomysl na nalesnika na wynos (1) Serdecznie polecam wszystkim pragnącym poznać naleśnika na ostro - z parówką... Justyna
Polecam (1) Bylam z rodzina drugi raz i musze przyznac ze tym razem bylo duzo lepiej niz... maja polecam (1) świetna pizza, pyszne zapiekanki , sami robią nie jakieś gotowce Kaman ANNA - opinia (1) Rewelacyjnie - czysciutko , smacznie i tanio. Mam nadzieje ze taki poziom... ANNA lisia chatka (1) świetny mini bar z przepysznym jedzeniem i niesamowitą,uprzejmą właścicielką... szpak113 Polecam :) (2) Z pełną świadomością dajemy same szóstki ! Zupa rybna wyśmienita, pstrąg z... Karol NAJLEPSZA RYBKA w Trójmieście (1) Do 'Zagrody..' trafiliśmy .... przypadkiem. I.. jakże cieszymy się , że tak... Ania nie polecam nikomu (2) jedzenie masaktyczne, bez smaku i przypraw, suchy nalesnik, podane w zenujacy... Anna Mikiel I znów nie te piergoi (1) W poszukiwaniu najlepszych pierogów znów klapa. Dobre chęci to za mało.... Kamilalalala rybka smaczna ale bardzo ciężka tzn. droga (2) Rybka smaczna ale dlaczego taka droga - mój kawałek podobno miał 0,5 kg co... tatii Niezapomniane smaki (1) Zobaczyłem, podszedłem, nabyłem, spróbowałem i... odpadłem z wrażenia...... John NIE POLECAM MAKABRA!! (5) NIE POLECAM MAKABRA!!! Zamiast spagetti bolonez dostałam makaron z odrobiną... Milena dobre i tanie jedzenie (3) Nie zgadzam się z "F". Jest to drugi bar wegetariański z sieci BioWay w... pioterek najlepsiej! (1) omnomnomnomnom! ja zawiedziona - opinia (1) Wczoraj zamówiłam sajgonki.. sajgonkami nie można było tego nazwać, mega... zawiedziona polecam! (1) Przede wszystkim wytrawne bo glownie dla takich się tam wybraliśmy już 3 razy... maua Najlepsze ryby w Gdyni (2) Rzeczywiście najlepsze i naświeższe ryby w Gdyni. A szefowa Pani Grażynka i... Turystka Tragedia (1) Dzisiaj zjadłam tu obiad jeśli tak to można nazwać zamówiłam łososia, był... Niezadowolona