dobrze ale.. co raz słabiej.. (2) nigdy nie byłem wielkim fanem makaronów ale wiem, że to jedna z niewielu... Paweł Podziekowania (1) Bardzo przyjaznie nastawiona obsluga. Nie zdazylam podziekowac za lezaczki i... Dorota Gorąco polecam!!! (1) Bar - legenda, w Brzeźnie od zawsze, chyba nie ma mieszkańca, który tu nie... Sylwia S.
Możemy polecić (1) Byliśmy z żoną w tym barze dziś, jedzenie ok, to znaczy przystawki bardzo... Madman NIE POLECAM ! (3) Ostatnio zamówiłem pizze o 19:30. Pizza nie dośc ze zimna to przyjechała o... Ktoś Stały Klient (2) Jestem stałym klientem od 2 lat. Jedyne co szczerze moge powiedzieć o tym... Sancho Pansa Totalny "bio" szit! (1) Slowfood!?! To jakaś porażka... Jak zwykle, głodna i naiwna, popędziłam do... Ivory Smeczne pierożki (1) Bardzo smaczne, domowe pierogi z cebulką. Każdy z pewnością znajdzie jakiś... J Nie polecam! (2) Wraz ze znajomymi mieliśmy nadzieję na dobry obiad w miłej atmosferze, jednak... Niezadowolona U Senwickich (1) W pierwszych dniach otwarcia (widocznie w ramach promocji) porcje dodatków... konsumentka OBSŁUGA (2) poprosiłam o 4 długie kanapki - usłyszałam " takie rzeczy zamawia się... Aleksandra Polecam (2) Uwielbiam Bio-way'a, ja i moje koleżanki ze studiów :) Nie trzeba czekać na... Studentka obsluga do wymiany (1) obsluga do wymiany, mialem to samo co we wczesniejszym komentarzu, malo... wojtek Najlepsza w Gdyni Chyloni (1) Moim zdaniem najlepsze jedzenie z całej chyloni próbowałem już wszystkiego po... Adi MEEEEEGA pierogarnia (1) Lokal jest przesympatyczny, obsługa bardzo miła. Aby złożyć zamówienie należy... Alex Niedzielny Burgerek :D (1) Zanosiłem się z odwiedzeniem tego miejsca od dłuższego czasu ... I żałuje,... Pavel852 super EXPRESS (1) Tak jak sama nazwa na to wskazuje to uważam, że knajpka w 100% mnie... Smakosz mniam :) (1) Dla każdego coś pysznego. Oby ta restauracyjka utrzymała się dłużej niż ( z... Smakosz ewa - opinia (1) fajne domowe pierogi i pyszny sok z natki pietruszki! ewa Smacznie i niedrogo (1) Korzystamy w pracy dość często, jedzonko urozmaicone, bardzo smaczne, dość... maaamuu