Ziemniak - polskie dobro narodowe! (1) W Pyra Bar przypomniałam sobie, co to znaczy dobry, polski ziemniak... Agnieszka byłem jadłem (1) lokal spoko. burgery na wypasie! fajnie zaaranżowany bo w stylu stacji... Paw niefajnie (1) Dnia dzisiejszego wybrałam się na obiad do tego lokalu wraz z koleżanką.... Natalia
MASAKRYCZNY FACET ODBIERAJACY TELEFONY!! (5) CENY SUPER, DOWOZ... PONAD 1.5H... ALE NAJGORSZY BYL FACET, KTORY ODEBRAL... VIOLA Dominika - opinia (1) Psa i Różę odwiedziłam z moją przyjaciółką. Od razu spodobał nam sie klimat... Dominika Interpretacja przepisów (1) W poszukiwaniu pieniędzy sięgamy absurdu kosztem ludzi mniej zamożnych.... jacek kistowski moja opinia (1) Ładne wnętrze, miła i zgrana obsługa - lubię tam jeść. Obsługa dba o bar,... klientka Obsługa wszystko niweczy (1) Nie są ani mili ani sympatyczni obsługują z łachą przez co się odechciewa tam... Stenogram Polecam jak najbardziej :) (1) Byłem wczoraj w nocy i bede czesto tam wracać ze znajomymi. Burgery swietne,... Zadowolony klient Syf! (2) Chyba pierwszy raz pisze ocene lokalu i nigdy przedtem nie bylem do tego tak... Michał Polecam! (2) Fajny, przytulny lokal, gdzie można szybko, tanio i dobrze zjesc :) Luigi cudowne miejsce! (1) Piwrwszy raz spotkałam się z tak pyszną kuchnią, cudownym wnetrzem i niskimi... Kaja Polecam!! (1) Pyszne jedzenie, duży wybór potraw, a wszystko to naprawdę niedrogo! Rafaello BAR OGOPOGO - GDYNIA, SKWER (2) Witam, wczoraj odwiedziłam Państwa bar i żałuję tego. Ryba która została... LosDeseosDe O zgrozo! najgorszy niedzielny wypad na obiad jaki pamiętam! (1) Wybrałam się do tego baru dnia 29.09 z mężem i 2,5 letnim dzieckiem mając... Weronika Polecam pizzę Quatro stagioni (1) Czytając wpisy moich poprzedników wydaje mi się, że byłem w innym barze. A... Cezary Polecam szczególnie w dowozie! (1) Od kilku lat zamawiam dania z dowozem. Za każdym razem jedzenie dowiezione... Krzysztof DROGA SIECZKA !!! (3) Jedzenie słabe i drogie, tzw makaron z warzywami nigdy tak naprawdę nie... Henry Szczerze polecam. (1) Przyszłam do tego baru za namową znajomej. Jakie było moje zdziwienie gdy... Joanna Było lepiej (1) Do Bioway'a chodzę od dłuższego czasu. Niestety jakoś potrwa spada. Wczoraj... Kasia