Realizacja zamówienia (1) Bardzo jestem zadowolony, jedzenie Super, czas realizacji ok 45 min, lecz... Zbigniew88 Pozytywne zaskoczenie (1) Nie rozumiem zamieszczonych tu negatywnych opinii- oceniamy lokal gdzie zupa... asia Polecam (1) Jestem stałą klientką w Bioway w Rivierze, jedzenie świeże i smaczne, obsługa... Anna
Niezadowoleni - opinia (1) Byliśmy w zeszłym tygodniu w Gdańsku,odwiedziliśmy Tapas Rybkę z ciekawości.... Niezadowoleni Bardzo dobre jedzonko! (1) Bardzo dobre jedzonko w przystępniej cenie! Serdecznie polecam wszystkim! Martini Bistro, cukinia i szpinak w mleku kokosowym (1) Bardzo fajne bistro, wcześniej było nieco skromne jeżeli chodzi o wystrój,... Makia Krzysiek (1) Brud mikrofala itd omijać jak najszerszym łukiem !!!!! Krzysiek Tapas rybka (1) Odwiedziliśmy Tapas kilka razy o różnych porach dnia, zawsze jestesmy... Alex26gda ..... (1) W cenie 25zł zamiast dorsza dostaniecie pangę. Zanim zamówicie rybę... Paweł Polecam!! W końcu miejsce z super jedzeniem :) (1) Wybraliśmy się z mężem wczoraj do Trajtka z polecenia znajomych. To był... Kornelia zjadałem (3) Bez rewelacji, ale paść i zjeść można. ja Jakoś w dół, szkoda... (2) Byłem stałym Klientem tego lokalu. Na fali powstających w ostatnim czasie... Hamburger wypas (1) Dużo, tanio, smacznie, szybko. Więcej wymagać mi nie wypada :) Obsługa jest... Guma Bardzo dobre :) (1) Powiem Otwarcie. Nie przepadam za niesprawdzonymi Knajpkami. To Bistro... Tomasz generalnie jest ok :) (1) choć ostatnio zupa rybna już nie ta... jakaś wodnista i niestety uboga w ryby... Adam od lat (1) od lat moj ulubiony kebab. polecam ! u nich pierwszy raz jadlem falafelki.... Damian Mile zaskoczona (1) Nie miałam okazji wcześniej zamawiać jedzenia w Bistro Duet. W końcu się... Anna masakra (5) Jakieś krzyki na kuchni - to mnie zdziwiło. Obsługa zajęta sobą a nie... kuba aleppo (2) najgorszy kebab jaki jadlam mieso nie smaczne byle jak przypraione, duzo... ala MNIAM (1) makaron z Asia Hung! Bóstwo! Yankiv