Fajne miejsce gdzie można zjeść domowy obiad (1) W tym miejscu jedliśmy po raz pierwszy, ale muszę przyznać, że się nie... Gosia i Arek POLECAM (1) Uwielbiam jedzenie z tej knajpy sajgonki petarda, jednak rzeczywiscie dania... Basia i Michał Najlepsza tajszczyzna w 3mieście (1) Zupełnie nie rozumiem negatywnych ocen. Zamawiamy prawie co tydzień przez... tygrys
Fajne miejsce gdzie można zjeść domowy obiad (1) W tym miejscu jedliśmy po raz pierwszy, ale muszę przyznać, że się nie... Gosia i Arek Jedzenie bez smaku (1) Niestety bardzo sie zawiedlismy Nie polecam nikomu dorsza w serowej... niezadowolona bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie (1) jak dla mnie jedyne miejsce w Brzeźnie, gdzie można naprawdę dobrze zjeść i... Agata Przepysznie (1) Miejsce bardzo niepozorne, jednak jakość dań przewyższa nie jedną bardzo... Tomek Słabo (1) Sam lokal Ok. Obsluga mila. Potrawy szybko podane i chyba przez to ich slaba... Bartek Zadowolony klient (1) Dobre jedzenie w przystępnej cenie. Obsługa bardzo miła, trochę musiałem... Krzysztof Nic z kuchni swiatowej (2) Zachwalany bar jest słaby nic nie ma wspólnego ze światowymi smakami... Klient najlepsza ryba w Trójmieście. (1) Świeże, smaczne czego można więcej oczekiwać? może zmiany wystroju, talerzy,... AS najleprzy kebab jaki jadlam (1) polecam wszystkim tego kebaba a przedewszystkim arabski czegos takiego... Ania Ocena 4 z plusem (1) Byłem tam już 3ci raz, panowie obsługujący mili. Co do obsługi nie można się... PMC Kiedyś SUPER - teraz MNIEJSZE PORCJE I WYŻSZE CENY (1) Smak oczywiście bardzo dobry ale to co się stalo dzisiaj bardzo mnie... anibyk PYCHOTA POLECAM (1) Obsługa uśmiechnięta miła zawsze doradzi pożartuje. Pozdrawiam ! Menu- Tak... Bujniewski Robert Tomasz - opinia (1) bajecznie tani, nowoczesny i europejski bar, Tylko z tą miłością w nazwie... Tomasz cuchnace pierogi (4) Niestety, ale jakość jedzenia w tym lokalu nie szczytuje. Ostatnio w sobotę... kapitan żbik klient nie jest dla nich wazny i smacznie nie musi być, zdrowo też nie... (2) zamówiłem łososia z grilla i pierogi. Krótko mówiąc - kucharz nie zna się na... piotr Przeciętnie (1) To moja pierwsza wizyta w Burger Time... Burgery bardzo średnie - mięso... Emil Ogólnie dobrze, ale ... (2) Na samym początku dwa OGROMNE minusy- zachwalacie, że korzystacie z samych... Ewa