Bar u Senwickich (1) Jak dla mnie bar ten zasługuje na jak najwyższą notę!! Bardzo... Mateusz Tak sobie (1) Po pierwsze, nie rozumiem kto pisze te zachwycające się opinie na temat tego... Miki Okropna zmiana ! (1) Byłem klientem Bio Way'a kilka razy w tygodniu,ale od jakiegos dłuższego... Mirek
BAR PORAZKA!! (1) W MENU ZAZNACZYLAM 5,BO NA ULOTCE FAJNE JEDZENIE Z PRZYSTEPNA... Iwona Jedyny prawdziwy orientalny bar w Trójmieście (1) Smak potraw z HA-NOI poznałem już na początku istnienia baru, tj. w okolicach... Łukasz Ostatni raz! (1) o 12.30 zamowilem devolay z frytkami i cheesburgera. Niedosc ze bulka byla... Maciej POLECAM (1) Fantastyczny zestaw nr 1. Duże porcje, pyszne surówki i świetne pierogi. froth Kelnerka swieci d***a ! (1) Kpina !!! Przyszlam zjesc obiad ze znajomymi a tu kelnerka w szortach... Zażenowana Nieswierze potrawy (1) Niestety ten BioWay pozostawia wiele do życzenia. Właśnie skończyłam jeść mój... Marta Słabiutko (1) Byłem ze znajomymi 03,08,2014 . Nie wiedziałem że to lokal po rewolucji. Z... Jacek strata klienta (1) jadałem tam swojego czasu bardzo często, dziś zamówiłem sajgonki które były... DANEK Tłusto :( (1) Niestety pieróg tradycyjny okazał się tłusty, a ciasto samo w sobie nie dobre... Patrycja smacznie ale za drogo (1) Zamowilem ostatnio kilka rodzajow pierogow na probe. Trzeba przyznac ze sa... Smakosz obsluga rodem z prl (1) Jedzenie nie najgorsze ale czesc dan kiepsko przyprawiona. Dania na ostro,... meca uzasadnienie (1) Potrawy : świeże, smaczne, zdrowe. Ceny bardzo przystępne. Obsługa... Ewa dobry pomysł (1) W tej lokalizacji brakowało takiego miejsca- dzielnica spora, nowe osiedle... am Anka28 - opinia (1) jak na tyle nowo powstających burgerowni w 3mieście, to jest naprawdę źle.... Anka28 Tragedia! (1) Czas oczekiwania 45-60 minut. Było półtorej godziny. Jedyny plus za niskie... Marta Niemiły zaskok (1) Zamówiłam z Bistro Duet po raz pierwszy, ze względu na bardzo dobre opinie na... Maggie super zapiekanki (1) super zapiekanki Kamila i Adam