Anna - opinia (1) Polecam. Naprawdę można znaleźć jedzenie smaczne i na każdą kieszeń.... Anna Idealny na codzienne obiady dla zapracowanych (1) Odwiedzam lokal regularnie. Nie jest to miejsce na spotkanie biznesowe albo z... Rummy szybki i zdrowy posiłek (1) Restauracje raczej oceniam pozytywni, chociaż ma kilka mankamentów. Menu jest... nowa klientka
bardzo smacznie! (1) polecam, pierożki domowe, robione na miejscu ! kk Bardzo dobre jedzenie (1) Byliśmy w Gdańsku po sezonie i w drugi dzień pobytu trafiliśmy do Tapas... Magda stara buła (1) byłam wczoraj na burgerze ze znajomym. Wnętrze lokalu super, wnętrze burgera... abc Hik Shit (1) Jedzenie do d.... Sos słodko kwaśny ze słoika :D . Potrawka z kurczaka cała... Rafał28 za drogo!! (1) jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna, jednak za... klijent fajny barek - smacznie i zdrowo (1) Smacznie i zdrowo. Jedyny mankament- te wszechobecne informacje dietetyczne,... am PYSZNE (1) Pierogi domowe przepyszne ,ciasto idealne , niebo w gębie ,polecam kris Najlepsza pizza i kawa (1) Kiedyś przypadkiem znalazłam się w knajpce. A dziś jest ona moja ulubioną... KS smacznie, jednak dość duże "ale" (1) Byłam z mężem w "MCK" na śniadaniu. Menu jest ciekawe, nie jest bardzo... Oliwia Średnio (1) Zachwyceni pozytywnymi opiniami postanowiliśmy wypróbować makarony na własnej... niezadowolonamaruda burger (1) Ogolnie wolowina dobra, warzywa w burherze swieze, bulka mogla by byc lepsza.... bubu Łasuch (1) Nie polecam. Ceny jak w normalnych knajpach a jedzenie tragiczne, obsługa... Piotr Warte odwiedzenia miejsce (1) Jestem po 3 wizycie w tym lokalu i mogę go śmiało polecić wszystkim wahającym... Paweł Agata - opinia (1) Byłam nie raz i z pewnością jeszcze tam wrócę. Rybka bardzo smaczna, obsługa... Agata Poprawnie, bez szału (1) Wczoraj miałem okazję odwiedzić następczynię legendarnej 'Japy'. Obsługa... Luke KOSZMAR (1) Jak wiadomo, adong jest raczej barem anizeli restauracja, jedzenie nie... dxadll Ok (1) po zamówieniu , okazało sie ze dostałem najzwyklejszego najtańszego... BEBENISTA