Garmaż świąteczny - polecam! (1) Pyszne jedzenie! Regularnie zamawiam w Barze Starowiejskim garmaż świąteczny.... gdynianka Polecamy gorąco! (2) Ceny na pozór jak w wszędzie, bar wyróżnia fakt, że dostajesz b. dużo... Marta&Michał Tanie żarcie - raczej dla studentów (1) Obsługa spoko. Ceny rzeczywiście niskie. Promocje fajne. Porcje duże. Dowożą... szamiarz
REWELACJA!!! (1) W piatek wybralam sie z kolezanka na pierogi,po przeczytaniu opinii pana... EMMA Ogromne rozczarowanie (1) Zabralem do Rybki partnerke w sierpniu 2013, wtedy zamowilismy dorsza z serem... artur wszystko super ale (1) Wszystko super ale kilka dni temu byłem obsługiwany przez chłopaka w... wojtek miła obsługa (1) Czekając na moje ulubione placki ziemniaczane (pod warunkiem, ze nie sa... Natalia Polecam! (1) Byliśmy całą rodziną. Jedyny minus, to tłum ludzi, ale rozumiem wszystkich... Elżbieta Najświeższy obiad z jakim miałam doczynienia od dłuższego czasu (1) Po otrzymaniu dań razem chłopakiem byliśmy mega pozytywnie zaskoczeni.... mamadu promocja wygasła? (1) Witam. Dziś złożyliśmy zamówienie i nie naliczono rabatu 20 % i 7 złotych... Michał bardzo dobre burgery (1) Jestem zaskoczona niepochlebnymi opiniami na temat burgerów. Wielokrotnie je... Paulina najgorzej wydane pieniądze w roku (1) makaron z warzywami to mdły odsmażany najtańszy makaron zanurzony w jakimś... Paola MB - opinia (1) Bardzo aromatyczne i smaczne dania, lekkie ale sycące. Przemiła atmosfera.... MB domowe jedzenie (2) Nareszcie prawdziwe, domowe jedzenie. Do tego smacznie i w bardzo... Judyta obiad na pyszne.pl (1) Zamówilam obiad przez pyszne.pl. otrzymalam informacje ze dania beda za 15... głodna! lokal urządzony nowocześnie, ale ... (1) no właśnie. Frytki spalone na "wściekły mahoń". Fakt, że kartofle gatunkowo... q Super Bar (1) Spędziłem wraz z żoną cudowny tydzień w Sopocie. Stołowaliśmy się w Barze... Jerzy Gorąco polecam (1) Pizze przepyszne- bardzo smaczne ciasto i duża ilość dodatków, sosy gratis,... Monika Polecam, smacznie i przyjemnie (1) Do włascicieli: tylko bym kurczaka bardziej doprawiła w tych ciepłych... Kola Klient - opinia (1) Pan , który przyjmował zamówienie nie znał składu potraw. Pytałyśmy o skład z... Klient