Polecam :) (1) Pizza wyśmienita. Nic dodać nic ująć. Jedyny minus to malutki lokal, ale... Mała Mi Dramat (1) Najgorsze jedzenie jakie jadłam. Makaron z ryżem, mięsem połączony jakimś... Mała Mi Rewelacja (1) Jestem szczęśliwa odkąd odkryłam wraz z partnerem Bar Azja ! :) Dania... Mała Mi
Kiepsko (1) Do tego miejsca wybrałam się wraz z moim partnerem kiedy remontował się nasz... Mi okropneeee fuj ! (1) Nie polecam, nie smaczne jedzenie, malo pokrywające sie z kuchnią tajską.... Majka PYSZNOŚCI (1) Pyszności, mega burgery i bardzo miła obsługa.:) Siab Pysznieeee :D (1) Jedzenie obłędnie pyszne! :D Kurczak słodko-kwaśny Paulina Masakra (2) Zamówiłam makaron ryżowy z warzywami i tofu a dostałam rozgotowany makaron... Fanka makaronu polecam (1) Bardzo dobre jedzenie, bez chemicznych dodatków. Tam gotują a nie odgrzewają... Magda i Damian Pyszne!!!! (1) Zielone curry cudowne!!!! Szczerze polecam. Magda pyszna ryba!!! (1) Wystrój może nie jest na szóstkę czy piątkę, ale to bar a nie ekskluzywna... Michał Smacznie, świeżo i niedrogo. (1) Jem u tych ludzi od dawna, najpierw w GB, teraz kiedy przeszli na swoje - na... Kuba Było pycha (1) Jadłem przed chwilą burgera Nachos Muchachos, poprostu pyszny. Wielki burger... Willy Polecam! (1) Wystrój schludny,estetyczny, przede wszystkim czysto na sali jak i w... Kamila catering na medal (2) Jestem bardzo zadowolona z milej obslugi, jakości dań i wspanialego podania.... Ania kasia - opinia (1) Pyszne burgery- Polecam!!! kasia pychotka (1) Pizza bardzo smaczna, ciasto rewelacja . Kebab tez pyszny , surówki zawsze... Ola Bogatość składników , dobry smak. (1) Pizza zawsze gorąca , dobry czas dowozu , ceny przystępne , ciekawe... Paweł Stanowcze NIE! (1) Zamówiłyśmy pizzę z dowozem do domu na portalu pyszne.pl, pizza miała być... pampam Bardzo dobre jedzenie (1) Dosc czesto przychodzimy na jedzonko bardzo miła obsługa :) a jedzenie... Kasia