Bardzo fajne miejsce (1) Jadam tam od początku istnienia lokalu. Jakość obsługi i potraw jest... Stały klient Turyści (1) Przyjechaliśmy do Gdańska z południa Polski z nadzieją na obiad w nadmorskiej... Milena Najlepsza (1) Zdecydowanie najlepsza azjatycka kuchnia w Gdańsku! Jestem częstym bywałem... Klaudia Lee
Dobry sos i szybko (1) Właśnie wcinam ten ciągnący sie sos i bardzo mi sie podoba. Widocznie to jest... Andrzej Mniam :) (1) Bardzo przyjemne miejsce w sercu Gdyni. Pyszna ryba smażona w panierce z... Alex polecam! (1) Zdecydowanie polecam to miejsce! Szkoda, że mam tam daleko i że mają czynne... m NIEDOUCZONA I NIEUPRZEJMA OBSŁUGA (3) Ostatnio korzystałem z oferty SUBWAY w Sopocie. Mam sporo uwag przede... A Masakra jedziecie z mikrofali (1) Jesteś zbulwersowa jedzienie zimne i podgrzewane w mikrofali. Oddałam całą... Monika Uczta miłośnika kuchni włoskiej - rewelacja (1) Dowiedziałem się o tym bistro całkiem przypadkiem Gdy skorzystałem z usług,... Prof Świetne jedzenie w logiv=cznej cenie (1) Polecam wszystkim miłośnikom kuchni azjatyckiej Ceny bardzo przystępne... Prof Aleksandra Bałdyga - opinia (1) Witam, Razem ze znajomymi przybyliśmy pierwszy raz do Subway w centrum... Aleksandra Bałdyga Rewelacja! (1) Skorzystałam z oferty Fish Me trzy razy i śmiało mogę wystawić najwyższą... Aga Zmiany na gorsze,a szkoda (1) Kiedyś fajnie,miło,przyjemnie,teraz często obsługa zachowuje się bardzo... anna Gorzka prawda (1) Opinia na świeżo. Właśnie wróciliśmy z narzeczoną z obiadu, który za sprawą... wiertom Stale tu wracam! (1) W Asia Hoanmy byłam już kilkukrotnie. Pierwszą wizytę wspominam bardzo dobrze... P. Stały klient z ZSM (1) Co tu pisać wszystko świeżutkie, smaczne i przyrządzone niemal jak w domu.... admin z zsm Rewelacja! (1) Przepyszne potrawy ze zdrowych, świeżych składników, aromatyczne przyprawy,... Zofia Piwo 5zł (1) tanie piwko' zapiekanka mega 55cm pyszna w dobrej cenie Asia81 Słabo (zapiekanka Brokurowa) (1) Wcześniej nic o barze nie słyszałem. Trafiłem tutaj ze względu na ciekawą... Bartek nigdy tam już nie przyjdę (1) jadałem w tym lokalu regularnie i wybaczałem kilkakrotnie wpadki ale miarka... m